Weekly essentials #22: de trends voor komend seizoen
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe ESSENTIALS online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende ESSENTIALS, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wil en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Hoewel ons volgende week nog wat extreme temperaturen te wachten staan, komt de herfst en winter steeds dichter bij. De winkels vullen zich inmiddels met winterjassen en dikke truien. En dat is precies de reden dat wij de ultieme herfst/winter trends met je willen delen. Een ding is zeker: individualiteit is dé trend voor de aankomende periodes. De modehuizen doen lekker wat zij leuk vinden, dus jij mag dat ook. Toch moet je sowieso één van de volgende items inslaan.

Trends voor aankomende herfst/winter

Kleur

De komende seizoenen gaan we ontzettend veel kleur zien. Rood, geel, blauw, groen en roze, alles kan en alles mag. De kleuren mogen vel en aanwezig zijn in de outfits. Wil je het iets meer basic houden? Ga dan voor zwart, grijs en offwhite, welke de komende seizoen de basiskleuren worden. Altijd goed.

Shop via de Bijenkorf | €200

Prints

Afgelopen zomer hebben we de floral overhemden in volle glorie gezien, en ook aankomend seizoen zijn de prints weer aanwezig. Bloemenprints, tijgerprints, ruiten en Oosterse invloeden. De prints zijn gedrukt op truien, jassen of zelfs pantalons. Combineer het wel met een rustig item, voordat je de bloemen de overhand gaan nemen… Of ga voor de ouderwetse houthakkersoverhemd, zit je meteen goed.

Check out in Essentials

Krijtstrepen

De klassieke krijtstrepen zijn weer terug van weggeweest. Ze worden vooral gespot bij de meer zakelijke items. Kies daarom een pantalon met krijtstrepen. Een pantalon kun je zowel casual als formeel dragen. Multifunctioneel!

Shop via de Bijenkorf | €300

Truien

De mode wordt steeds meer casual: grote, oversized en stoere truien zijn daarom volop aanwezig. Gebreide grove truien gaan het goed doen aankomende periode, net als de welbekende sweaters. Natuurlijk kun je ook met de truien all out gaan, of je houdt het lekker basic. Met een goede basic trui zul je jaren plezier hebben.

Shop via de Bijenkorf | €93,95

Brown is the new black

De kleur bruin is toch wel dé essential voor komende seizoenen. Bruine veterschoen, riem, coltrui of een lichtbruine manteljas. Met een bruin item als deze trui zit je safe komend seizoen. Ga voor een mooie camelcoat, die elke outfit compleet maakt.

Check out in EssentialsESSENTIALS