Weekly Essentials #21: Dit mag je deze week niet missen
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe ESSENTIALS online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende ESSENTIALS, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wil en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Venue Active Noise Canceling Wireless Headphone

De Venue Active Noise Canceling Wireless Headphone van het merk Skullcandy is onmisbaar als je je even wil afsluiten van de buitenwereld en wil kunnen genieten van kwalitatieve muziek. Vooral fijn voor op kantoor, in de sportschool of in de trein is het lekker om even een momentje voor jezelf te pakken. Weg van iedereens chaos.

De Venue filtert al het ongewenste geluid in de ruimte weg, het enige wat je hoort is je muziek. Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over het verlies van de koptelefoon. De ingebouwde Tile-technologie zorgt ervoor dat jij ‘m altijd terugvindt! De hoofdtelefoon heeft een batterij die 24-uur meegaat en binnen tien minuutjes laden alweer vijf (!) uur meekan.

Met de monitor mode kun je eenvoudig een gesprek voeren, zonder je koptelefoon af te zetten. Door de knop in te houden gaat de muziek en noise cancelling uit en kan je tijdelijk iedereen verstaan.

En als laatste optie kun je met de activate assitant de stem-assistent van je gekoppelde apparaat activeren om een vriend te appen of om Google Maps aan te zetten. Ideaal!

Check out in Essentials!

Rains regenjas

We hebben het de afgelopen week al wel gemerkt, de regen is back en dat is niet ideaal. Deze Rains regenjas is daarentegen wel ideaal. Deze variant is een unisex model, let daarom extra goed op dat je vrouwtje hem niet jat. Hij heeft een fijne capuchon en stormsluiting. Verder ziet de jas er goed uit en is bovendien erg handig, vooral met de regen dus.

Check out in Essentials!

Pioneer XDJ-RR

Voor alle toekomstige (nu nog thuis-) DJ’s: de Pioneer XDJ-RR. Dit alles-in-één DJ systeem is alles wat je nodig hebt om die stap naar de grotere feesten en partijen te maken. Hij heeft alle basisfuncties in huis net als de geprezen NXS2-opstelling, maar dan gewoon praktisch draagbaar. Flexibiliteit staat voorop en met deze XDJ-RR kun jij optreden zoals jij dat graag wilt. Hij is volledig compatibel met Pioneer Rekordbox DJ en de licentie is al inbegrepen. De XDJ-RR is te gebruiken als controller, maar kan ook volledig stand-alone gebruikt worden als mediaspeler. Daarnaast worden al je sets zonder twijfel naar een hoger niveau getild met het 7 inch kleurenscherm, grote draaiknop, vier pads per kant én nog vele extra knopjes op de meest prachtige mixjes in elkaar te zetten.

Foto: Pioneer Dj

Check out in Essentials!

De flat cap

De flat cap is weer helemaal terug van weggeweest. Vooral veel te zien bij (televisie)beroemdheden, maar werd vroeger juist veel gedragen door boeren en schoorsteenvegers. Anno 2018 heeft de flat cap een comeback gemaakt. Een stijlvol hoofddeksel dat zorgt voor een lekker warm koppie door de wol die er (meestal) in is verwerkt. Combineer de flat cap met een casual stijltje en hang de charming guy uit!

Check out in Essentials!

Philips Wake up light

Vooral enorm fijn nu de zomer er écht op zit. De mooie dagen zitten alleen nog maar in onze herinnering en dat is zwaar. Vooral wanneer je moet opstaan en de regen al op de ramen hoort tikken. Met deze Philips Wake Up light krijg je net dat extra steuntje in de rug die je nodig hebt op deze zware dagen. Alerter, met meer energie en het belangrijkste: een beter humeur opstaan. Door de gekleurde zonsopkomst en zonsondergang stimulatie val je lekker in slaap en wordt je op een natuurlijke wijze weer wakker. Hebben!

Shop via Fonq | €135

Source :

UnsplashESSENTIALS