Weekly Essentials #18 Dit mag je deze week niet missen
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe Essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende Essentials, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly Essentials

GLADIUS onderwater drone

De GLADIUS is een slimme onderwater drone die gebouwd is voor filmen, observeren en ontdekken. Schiet met deze drone vette beelden tot wel 100 meter onder water en ook nog eens scherp. Er zit namelijk Ultra HD 1080P/4K camera in. De drone is perfect voor duikers die alles goed willen vastleggen. Word jij hiermee de nieuwe Freek Vonk?

Check out in Essentials

Samsung Galaxy S9+ Surise Gold

Net voordat de zomer écht begon kwam Samsung met een heel lekkere variant van de S9: de Sunrise Gold. We weten allemaal wat de S9 in huis heeft, maar deze variant is nog net een stukje stijlvoller. Goud geeft een gevoel van rijkdom, ook als je geen Warren Buffet bent..

Check out in Essentials!

Linnen overhemd van WE

Hogere temperaturen vragen om bijpassende kledingitems. En een linnen overhemd is dan je beste vriend. Deze variant van WE valt slank en is lichtroze, wat perfect past in de trend ‘pastel’. Combineer ‘m met een witte broek of jeans en je zomer look is helemaal klaar.

Check out in Essentials!

Porseleinen mok van Hasami

Goede koffie drink je in een goede mok. Het is gewoon zonde om te investeren in een goede koffiemachine én in goede koffie, om het vervolgens te drinken uit een plastic beker. Bij wijze van spreken dan. Deze porseleinen mok is een enorm stijlvolle toevoeging aan je ochtendroutine.

Check out in Essentials!

Aerodrome paspoorthoes

Als wereldreiziger zul je vaak jouw paspoort gebruiken. Het paspoort mag daarom van ons wel wat extra liefde ontvangen. Bijvoorbeeld om een mooie hoes voor ‘m te kopen. Deze hoes van Aspinal of London is volledig van zachtleer gemaakt en zal mooier worden als je de hoes vaak gebruikt.

Check out in Essentials!

Koelkast van Smeg

Oké het is redelijk aan de prijs voor een koelkast, maar als je ‘m gebruikt als een toevoeging aan je interieur dan mag het. Deze koelkast van Smeg kan zomaar ineens hét pronkstuk worden van jouw keuken. Dus we gaan eens niet voor een ingebouwde koelkast, maar plaatsen de koelkast vrijstaand.

Check out in Essentials!ESSENTIALS