Max Verstappen introduceert zijn eigen TAG Heuer horloge

Die Max ook hé. Houdt de gemoederen in Nederland toch bezig. En vooral in het weekend. Of ie nou uitvalt of niet, we hebben het vaak over hem. Over zijn auto, zijn motor, of ie naar Ferrari of naar Mercedes moet, of over zijn gemoedstoestand: hoelang zou die het nog volhouden met zoveel pech? We vertrokken op een zonnige zondagochtend naar The Harbour Club in Amsterdam om er achter te komen.

We hebben wel eens slechtere zondagochtenden meegemaakt. Op pad met een Seat Leon Cupra met 300 pk (waarover binnenkort meer) onderweg naar Amsterdam om te gaan brunchen met Max Verstappen, onder het genot van wat heerlijke Moët champagne (niet teveel want we moeten nog rijden) en overheerlijke sushi.

We kwamen echter wel met een reden naar de hoofdstad, want sinds 2015 is TAG Heuer de sponsor van het Red Bull Racing team en zo nu en dan brengen ze een Limited Edition variant uit. Zo ook vorig jaar . Waarom? Omdat het een eerbetoon is aan Max, die in 2016 zijn debuut heeft gemaakt voor team Red Bull. En omdat ze het gaaf vinden om een nieuw klokje te maken.

Dit jaar is er ook weer een tof model uit gekomen, namelijk de TAG Heuer Formula 1 No.33 Max Verstappen 2017 Special Edition. Dit is nogal een mond vol, maar we hebben wat aardige details om dit klokje mogen aanschouwen. Wat te denken van de agressieve maar elegante felrode band, in combinatie met een blauwe aluminium behuizing. En een gegraveerde ‘33’, bij minuutslag 33. Wat uiteraard verwijst naar het startnummer van Max. Mocht je geïnteresseerd zijn: wees er snel bij, er zijn er namelijk slechts 533 gemaakt. Gelukkig is deze gelimiteerde oplage wel alleen verkrijgbaar in Nederland en is vanaf september 2017 te verkrijgen voor € 1.350,-

Total
0
Share