Wakker gebeld worden door een vreemde met nieuwe app WAKIE

Na CU2, Hyves, Partyflock kwam Facebook, maar wie gebruikt dat nog? (Wij, like onze pagina!) Toen: Twitter en Instagram. Maar nu, jongens, nu gaat het gebeuren. Dit is de next big thingWAKIE! Het is gewoon een appje, die je gewoon voor gratis kan downloaden op je smartphone. Het basisidee: in plaats van een wekker kan je een tijd instellen dat je wakker word gebeld, door een random persoon ergens op deze aardkloot!

Wakie Wakie

WakieStel je wilt om 7 uur wakker worden, dan baal ik oprecht voor je want dat is retevroeg, maar dan zet je je wekker en word je rond die tijd wakker gebeld door een willekeurig persoon. Ben je ook ochtend-autist? (mooi woord, bel Van Dale) Dan zal het misschien tegen je natuur in gaan, maar je het is echt leuk wakker worden! Toch niks voor je? Bel dan zelf iemand wakker! Je hoeft er niet vroeg voor op te staan want Moeder Natuur heeft ooit de tijdzones gefixt. En nu plukken we daar de vruchten van!

Ok, hij werkt nog niet zo goed in Nederland. Je kunt nu alleen nog slapende Amerikanen en Pakistanen wakker bellen, maar de update zit er aan te komen!

Hoe dan ook. Vet idee toch?

Wakie appESSENTIALSMEER ESSENTIALS