Wetenschap: Waar wonen de mooiste vrouwen?

Een hele tijd geleden verblijdde we je met een plaatje, dat de gemiddelde gezichten per land laat zien. Je kunt zelf kiezen waar je ze het knapst vindt. Maar ook de wetenschap zou zich best eens mogen buigen over deze wel heel belangrijke vraag! Natuurlijk is het allemaal gebaseerd op smaak. Waar ze in Arabische landen opgewonden kunnen worden van een blote enkel, doet het een Nederlander niet zo veel. Maar wij letten misschien wel weer een stuk minder op de ogen van een vrouw. Toch kun je wel een beetje zeggen wat de gemiddelde wereldman het mooiste vind… Dus ‘Waar wonen de mooiste vrouwen ter Wereld?’

Zuid Amerika

Braziliaanse, Argentijnse, Colombiaanse chicks én vooral vrouwen uit Venezuela scoren altijd zeer goed op Miss Universe en -World competities. Ook verschuift al jaren de trend, in de modewereld, van platte lange vrouwen naar vrouwen met vormen. Die vind je wel in Latijns Amerika! Schijnbaar is een land als Venezuela ook heel erg geobsedeerd met schoonheid. Er is geen land met zoveel Miss competities en ze zijn ook niet vies van een beetje plastische chirurgie.

View this post on Instagram

@kikorpo 💖🌈🌴

A post shared by RAISSA (@raissaralves) on

Scandinavië

Noorwegen, Finland, maar vooral Zweden! Hier vind je de ware schoonheden van Europa. Blond heeft hier de boventoon en dat is toch iets waarvan het hart van elke man op Aarde sneller gaat kloppen. Ze hebben gave gezichtjes en rijpen op een stuk latere leeftijd (aangezien de zon de huid stukke minder aantast). Ook zie je deze invloeden terug in ons eigen kleine kikkerlandje en onze oosterburen, ze Germans. Wel zijn de dames vaak lang en wat minder curvy als in Zuid Amerika.

View this post on Instagram

Italy on sunday! 😍

A post shared by Victoria Törnegren (@victoriatornegren) on

View this post on Instagram

Stockholm, u can be damn pretty when It's summer 🌹

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

Midden- en Oost Europa

Naar maten we verder naar het oosten afreizen worden de mannen lelijker en de vrouwen knapper. Oekraïne, Hongarije, maar voornamelijk Bulgarije zijn landen waar prachtige vrouwen rond lopen. Ze zijn een stukkie ordinairder als de dames in Noord Europa, maar als je over straat loopt weet je niet wat je ziet. Alle vrouwen dragen hakken en om trendy te blijven zie je ook hier dat plastische chirurgie geen taboe is. Je moet er van houden, maar één ding is zeker: Aangezien de mannen er niet heel aantrekkelijk zijn, heeft de minst knappe Nederlander daar nog zat kansen! Met genoeg geld op de bank en brede armen kom je er al heer ver ;-). De dames hier zijn waarschijnlijk zo mooi omdat er veel verschillende volken geregeerd hebben, zoals de Ottomanen (zeg maar de Turken), maar ook de Russen bijvoorbeeld. De sterkste (in dit geval de mooiste), hebben blijkbaar overleefd!

View this post on Instagram

@andbrophoto thank you! 🤗 #lifestyle #beach #💙

A post shared by Nicoleta Vaculov.🏹 (@nicoleta_vaculov) on

Wat vind jij? Waar wonen de mooiste vrouwen?

Nogmaals, één echte definitie van mooi is er niet, dus misschien vind jij een vrouw uit Azië, Nigeria of juist uit Engeland een stuk mooier! Voel vrij om te reageren!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

1 comment

Comments are closed.