Vrienden bouwen samen een waanzinnige boomhut

Als kleine snotneus werd vroeger ieder van ons lyrisch van een eigen boomhut. Het hebben van een boomhut in je achtertuin, was voor iedereen een droom en misschien wel stiekem nog steeds. De Cinder Cone is dan ook echt een boomhut waar je jaloers op zal zijn!

Cinder Cone Boomhut

Foster Huntington kwam met het geniale idee om zijn droom, die hij van kleins af aan al had, uit te laten komen door zijn vrienden in te schakelen. Samen met hen heeft hij zijn droom boomhut gebouwd, de Cinder Cone. De Cinder Cone bestaat uit twee boomhutten die door elkaar zijn verbonden met een loopbrug. Om het avontuur compleet te maken is er een jacuzzi en skatebaan gemaakt onder het boomhuis.

De boomhut staat in een dal vlakbij de Columbia River Gorge in Skamania Washington. Wil jij ook zo’n waanzinnige boomhut? Dat kan! Foster Huntington heeft namelijk bedacht dat het een goed idee is om alle bouwtekeningen, instructies en foto’s van het bouwproces te gaan bundelen in een boek. Dit Kickstarter-project kun je financieel ondersteunen. Het boek komt in November uit!

Foto’s: Bless This Stuff

Source :

blessthisstuffESSENTIALSMEER ESSENTIALS