Manify top 5: Vrouwen uit je (natte) dromen

Was je teenager eind 90’s/begin 00’s, dan moet je deze vijf vrouwen wel kennen! Speciaal zetten we ze even op een rijtje. Dus zie hierrr, uit de categorie ‘Oh ja, die…!’, de top 5 vrouwen uit je vroegere (natte) dromen!

#5. Alizée

Alizee

Haar hit Moi, lolita stond meteen op nummer 1 in Nederland. En of dat door het liedje kwam of door de clip waar ze haar speciale Alizée-dansje deed laten we maar in het midden. Maar mede door dit dansje was ze een dame waar veel jongens van droomde. Helaas heeft ze in Nederland nooit meer echt ene hitje gehad, maar als je d’r opzoekt op YouTube dan zie je dat ze d’r dansje nog niet verleerd is.

 

#4. Christina Aguilera

Christina Aguilera

Het was altijd een strijd tussen Britney Spears en Christina Aguilera, maarja Christina was gewoon lekkerder. En omdat Britney allemaal raar ging doen, hoofd kaal scheren en zo, vergeten we haar maar zo snel mogelijk. Maar Christina verdient het echt om in dit lijstje te staan. Ze was een van de heetste babes van de 90’s! Natuurlijk weten we allemaal dat ze flink uitgedijd is de afgelopen jaren, maar ze blijft d’re mooie koppie houden.

 

#3. Katja Schuurman

katja

Neerlands trots! En nog steeds is Katja gewoon een mokkel eerste klas. Ze was rond die tijd niet van de televisie af te slaan en dat vonden wij geen probleem! Na d’r bikini verschijningen in Costa 1 t/m 18, heeft ze meegedaan aan try before you die en zagen we ook de toffe kant van Katja. Want ze is ook gewoon kicken! The full package 😉

 

#2. Christina Applegate

Kelly mwc

Wie kent d’r niet? Kelly van Married with Children natuurlijk! En als Christina Applegate my child was zou ik er ook mee willen trouwen, want pff… Elke keer kwam ze die voordeur weer binnen in de kortste rokjes en de strakste truitjes. En het publiek maar schreeuwen. Married with Children was wel zo’n beetje het pikantste waar je naar mocht kijken in die tijd, of toch… Oh neeee, Flodder!!

 

#1. Tatjana Simic

Kees flodder

‘Buurman wat doet u nu?’. Tja, Tjatjana, ofwel Kees, wat moeten we er over zeggen. Ze ziet er nog steeds zo goed uit als toen. WOEHOEEEW..!