Voetbalreis: de mannen op stap!

Het is leuk om met een vriendengroep je favoriete team toe te juichen tijdens een wedstrijd, maar het is nog leuker om samen op voetbalreis te gaan. Vele supporters reisden al naar de spannendste wedstrijden en hebben hiermee hun horizon verbreed binnen de voetbalwereld. In combinatie met een topbestemming, maak je er gelijk een minivakantie van! Hier lees je een leuke tip voor één van de leukste voetbalreizen.

Voetbalreis naar Premier League wedstrijd
De unieke sfeer van de Engelse Premier League wedstrijdenmóet je geproefd hebben. Vooral de wedstrijden tussen Newcastle United en Sunderland staan garant voor een unieke beleving. Deze voetbalclubs zijn gevestigd in dezelfde streek, dus dit is gelijk een spannende derby! Wanneer deze voetbalclubs uit het Noorden van Engeland tegen elkaar spelen, proef je de spanning tussen beide voetbalclubs.

Daarnaast is de bestemming Newcastle een pareltje van Engeland. Deze historische, bruisende stad moet je zeker gezien hebben. Door velen nog onontdekt! Samen met de mannen een biertje drinken na een leuke wedstrijd tijdens je voetbalreis naar Sunderland of Newcastle United? Ook daar zijn genoeg mogelijkheden voor.

Beste manier van reizen
Beleef je voetbalreis naar Newcastle – Sunderland vanaf het eerste moment! Neem de cruiseferry IJmuiden – Newcastle en je wordt bij aankomst naar het centrum van Newcastle gebracht. Je hoeft geen dure taxi’s te regelen, geen bagage te wegen en niet te tanken. Daarnaast heb je op de cruiseferry genoeg dingen te doen en een lekker eigen comfortabele hut.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS