Vinylize maakt toffe brillen van je oude LP’s

Alhoewel LP’s afspelen nog steeds hartstikke hip is om te doen, zou je er ook iets anders tofs van kunnen maken! Vinylize maakt namelijk brillen van je oude langspeelplaten. Dat is nog eens een gave en unieke manier om je liefde voor muziek te uiten. Of voor fashion. Of voor beide..

Vinylize

Vinylize maakt alleen gebruik van de beste materialen en vakmanschap, waardoor ze de uitzonderlijke kwaliteit kunnen garanderen. Elk frame is uniek en staat voor het talentvolle werk van de producenten in de industrie. Ze zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke touch de brillen tot een waar kunstwerk maakt.

De collectie

Vinylize heeft een uitgebreide collectie. Deze collectie bestaat uit optische brillen en toffe zonnebrillen. De brillen kosten rond de €400 – €500 euro. Het toffe aan deze brillen is dat het op een afstand lijkt alsof ze gewoon een zwart montuur hebben, maar wanneer je dichterbij komt zie je ineens de duidelijke structuur van de LP’s.

Wat betreft de optische brillen heeft Vinylize 33 modellen waar je uit kunt kiezen. Van ronde glazen tot vierkante monturen, je kunt het je zo gek niet bedenken. Maar ook als je niet scheel bent heeft Vinylize een mooie range aan zonnebrillen!

Source :

VinylizeESSENTIALSMEER ESSENTIALS