De 5 meest luxueuze Airbnb’s in Havana, Cuba!

Als je aan Cuba denkt, is het eerst wat in je opkomt waarschijnlijk rum en sigaren. Maar dat is niet het enige wat Cuba heeft. Het weer is er goed, mooie uitzicht over stad en zee, leuke tentjes in de stad, prachtige auto’s, één en al genieten dus! Hoe tof is het om dan te logeren bij een local die zijn/haar huis of appartement aanbiedt, juist op de plek waar jij heen wilt. Airbnb biedt wat altijd leuke accommodaties aan, maar dit zijn de vijf meest luxueuze:

5 luxueuze appartementen in Havana via Airbnb

5. Luxery Miramar Villa, La Habana

De Luxery Miramar Villa is ideaal voor een grote groep en is drie verdiepingen hoog. Deze villa ligt midden in het centrum van Havana en is geschikt voor twaalf personen die verdeeld kunnen worden over zes slaapkamers met allen tweepersoonsbedden. Er zijn vier badkamers aanwezig dus ruzie om de douche of wc zal niet voorkomen. Deze villa heeft een adembenemend uitzicht over de zee en de stad. Wat heeft de Luxery Miramar nog meer te bieden? Een zwembad, pooltafel, een kok, schoonmaakservice en 24/7 beveiliging. In het centrum vindt je het Karl Marx theater, het bekende restaurant Rio Mar en discotheek Rio Club. Genoeg te doen dus. Dit is pas vakantie vieren in Havana!

4. Luxury Rivera, La Habana

Luxury Rivera is een villa die je vakantiefantasie vervuld. Vier verdiepingen, geschikt voor veertien personen, zes slaapkamers, acht bedden en zeven badkamers.  Je zal je, met je vrienden en/of familie, zeker niet vervelen in de villa, want je vindt er een fitnessruimte, een jacuzzi, een zwembad, een terras, roomservice en een eigen kok. Schoonmaken hoeft niet, want er staat een schoonmaakdienst voor je klaar. De Luxery Rivera bevindt zich midden in het centrum van Havana!

3. Luxury Mansion Mariby – La Habana

Om er een beetje geschiedenis bij te halen, de Luxurey Mansion Mariby is gebouwd in 1906 en is door veel bekendheden gehuurd. Zo heeft Jean Paul Gautier hier gelogeerd, dominee Lucas Walker, een aantal Mexicaanse advocaten en Europese burgemeesters. De villa is in zijn geheel te huren, maar ook per kamer. Er is plek voor 10 personen, er zijn vijf slaapkamers met tweepersoonsbedden en drie badkamers. Verder is eigenlijk van alles mogelijk. Er is een kok, je kan je was laten wassen en drogen, massage is mogelijk, bad laten vullen zodat je gelijk kan chillen, roomservice, privé vervoer, manicure en pedicure, een evenement laten organiseren, buffettafel en ruimte beschikbaar voor 100 personen en ga zo maar door! Het huis is ingericht met antieke meubels en levendige kleuren. Een typisch huis wat je een vakantiegevoel geeft en ergens anders bent dan thuis.

2. Atlantic Penthouse – Vedodo

Dit penthouse is te vinden op de bovenste verdieping en is speciaal voor veeleisende gasten. Exclusief en extreem luxe, met een prachtig uitzicht over stad en zee van Havana. Dit penthouse is geschikt voor acht personen en heeft vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen balkon met uitzicht over de Caribische zee. Wie wil nou niet me dat uitzicht wakker worden? Verder zijn er twee jacuzzi’s, een groot terras en een groot privé zwembad met tevens uitzicht over de zee. En, een butler die alle talen spreekt! Handig! Wat is er te doen in de omgeving. In de buurt zijn twee markten te vinden en twee winkelcentra, Habana Libre en Galerías de Paseo. In het Galerias de Paseo winkelcentrum bevindt zich een Jazz Café, een Jazz Club met live optredens van Cubaanse muzikanten. Dus om het vakantie gevoel met wat cultuur op te vullen moet dit een aanrader zijn. Aanbevolen restaurants in de omgeving zijn La Torre, La Casa en La Moraleja. Klink allemaal dikke prima!

1. Ocean View Apartment – La Habana

Dit is een luxe appartement van 300 m2 op de 11e verdieping. Er zijn vier slaapkamers te vinden, vier badkamers en het appartement is geschikt voor acht personen. Verder zijn er vijf terrassen te vinden met zithoekjes, een buitenzwembad, er is een playstation aanwezig (jazekerrr) en stereo’s voor een goed feestje. Het appartement is omringd met leuke barretjes, winkels, restaurants en watersportmogelijkheden voor de sportievelingen.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS