De Vijf Duurste Apps in de Apple Store

In de Apple Store zijn er honderden apps gratis te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook genoeg waarvoor je een klein zakcentje moet neerleggen voordat je deze op je telefoon mag verwelkomen. Dan hebben we het over bedragen van onder de tien euro. Maar wist je dat er ook verschillende apps te verkrijgen zijn waarvoor je toch nét iets meer geld voor moet wegtikken? Gelukkig heeft de Apple Store een maximale prijs van €999,99 euro ingesteld, dus duurder dan dat wordt het gelukkig niet. Dit zijn de vijf duurste apps tot nu toe!

BarMax Bar Exam

Prijs: €999.99
Categorie: Educatie

Studeer je voor advocaat en zou je graag een legendarische advocaat willen worden? Schaf dan gewoon even deze app aan! De BarMax Bar Exam app is gemaakt door oud-leerlingen van Harvard en staat boordevol met audiolezingen, honderden pagina’s van case studies en meer dan duizend verleden bar examenvragen. Hier kun je jezelf dus goed voorbereiden op je Bar exam en kun je legendarisch worden! Het is zelfs bewezen dat 70% van de gebruikers een veel betere score haalt.

QSFFStats

Prijs: €999.99
Categorie: Sport

Dankzij QSFFStats kun je jezelf vergelijken met uw favoriete profvoetballer. Deze app is ontworpen voor Flag Football en geeft de gebruikers de mogelijkheid om verschillende statistieken te bekijken. Statistieken over bijvoorbeeld het passeren, het ontvangen, scores en onderscheppingen tijdens competities. Dus ben je van plan om succesvol mee te doen aan een kampioenschappen? Check dan met deze dure statistische app wat jouw sterkte en zwakke punten zijn.

VIP Black

Prijs: €999.99
Categorie: Lifestyle

VIP Black is een app gericht op miljonairs. Je krijgt alleen toegang tot deze app wanneer je kunt aantonen dat je van hoge klasse bent en een inkomen hebt van minimaal één miljoen. Wanneer je hieraan voldoet gaat er een hele nieuwe, toffe wereld voor je open. Denk hierbij aan VIP toegang bij evenementen, gratis hotelupdates, reserveringen doen voor privé-jachten, -eilanden en gratis gebruik maken van verschillende faciliteiten die VIP Black aanbiedt. Kortom, alles om nóg meer uit jouw luxe lifestyle te halen!

CyberTuner

Prijs: €999.99
Categorie: Muziek

Het is vaak lastig om een piano goed af te stemmen. Vaak doen we dit met ons eigen gehoor. Maar om echt goed te kunnen horen of de klank zuiver is, moet je heel veel ervaring hebben. Gelukkig is CyberTuner er om je te helpen. Deze app neemt namelijk elke klank in zich op en controleert of deze niet vals is. Wanneer dat wel het geval is, geeft hij dit aan en vertelt hij je hoe je dit het beste kunt oplossen. Heel handig dus! Helaas moet je na aanschaf van deze app ook nog eventjes elk jaar een abonnement aanschaffen van maar liefst €70,00. Maar ja, je moet er wat voor over hebben hé!

Agro

Prijs: €999.99
Categorie: Productiviteit

Ben je een landbouwkundige en heb je echt een hekel aan al dat papierwerk waar veel te veel tijd in gestoken moet worden? Dan is deze app wellicht iets voor jou! Met Agro kan je op een makkelijke manier alle gegevens en details van je boerderij bijhouden. Zo kan je de gegevens over je gewassen, gebruik van chemische stoffen en zelfs verschillende plagen invoeren. Op deze manier kan de klant binnen no-time alle informatie ontvangen, zelfs nog voordat de bestelling afgeleverd is.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS