Vier je vakantie in stijl met deze tips

CREDITS: Wolf of Wallstreet
Travel

Met het vakantieseizoen in aantocht zit je waarschijnlijk met je hoofd al bij alle vette dingen, die je al gepland hebt of nog moet gaan plannen. Wat ook het geval is, wij geven je graag wat tips, zodat jij dit jaar in stijl op vakantie kan gaan.

Vakantiebestemming

Als we het hebben over stijlvolle bestemmingen om op vakantie te gaan, dan is de Côte d’Azur toch één van de eerste gebieden die eruit springt. Wat is er nou stijlvoller, dan flaneren op de boulevard, genieten op strand en het bezoeken van wijngaarden? Klinkt dit als muziek in je oren? Wij hebben zelfs al een route voor je uitgestippeld voor een te gekke roadtrip.

Bron: Cotedazur.nl

Vervoer in stijl

Mocht je besloten hebben om een roadtrip te gaan doen, onderschat dan de waarde van de juiste auto niet. Een auto is een perfect visitekaartje als je wilt laten zien over stijl te beschikken. Er is toch geen lekkerder gevoel dan in een vintage cabrio de wind door je haren te laten gaan? Reken maar dat met de juiste bolide alle ogen op je gericht zijn. Er zijn in de Côte d’Azur gelukkig genoeg bedrijven die hiervoor de juiste auto’s verhuren. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Classic Cars France.

Bron: Classic Cars France

Stijlvol verblijven

Via AirBnB kun je vaak verborgen pareltjes vinden. Wil je bijvoorbeeld na een dag rijden even lekker uitrusten? Geen probleem! Wij vonden bijvoorbeeld deze heerlijke, rustieke villa in Monaco met zicht op zee en een tropische tuin.  Ook zijn er natuurlijk zat andere mooie plekjes te vinden. Denk hierbij aan een Frans château of overnachten in een wijngaard. Op deze manier kun je op unieke locaties in stijl verblijven en makkelijk na elke stop kiezen waar jij behoefte aan hebt.

Bron: AirBnB

What to wear?

Nu we het over de bestemming, het vervoer en het verblijf gehad hebben, blijft er uiteraard nog één ding over: je outfits! Zet een klassieke zonnebril op. Kies voor button-down overhemden, omdat je boorden dan langer mooi blijven. Neem een paar shorts en een trui met de iconische Bretonse streep, als pull-over mee. Bij de short kun je denken aan een kleur als rood. Rood is makkelijk te combineren en matcht snel met je witte overhemd en je pull-over. Trek een paar mooie loafers aan. Deze zitten comfortabel en zijn voor de zomer zeer stijlvol. Zo creëer je eenvoudig en snel een klassieke en stijlvolle look.

Foto: The Holy Style

Total
5
Share