Eer de gloeilamp met de Vessel Table Light

Een Ode aan de uitvinding van Thomas Edison. Ontwerper Samuel Wilkinson vond dat het tijd was voor een eerbetoon aan de gloeilamp. Dat is meer dan gelukt met de Vessel Table Light.

The Vessel Table Light

De Vessel Table Light is een opvallende verschijning binnen elk interieur. De ontwerper is geïnspireerd door de schoonheid van het licht van de gloeilamp. De lamp zorgt voor nieuwe en unieke lichtinvallen. Zeker wanneer de Vessel Table Light brand met een Thomas Edison type gloeilamp zorgt dit voor unieke en onregelmatige reflecties die bijna holografisch lijken.

Licht zoals je het nog nooit ervaren hebt. Aan te passen de mood waar jij in zit. Zo is er voor de luie zondag ochtenden de bronze uitvoering, die zorgt voor een relaxte en rustige sfeer. Daar tegenover staat weer de mat witte uitvoering, die je op scherp zet en zorgt voor frisse en levendige lichtinval. Een musthave voor de echte design liefhebber.

De mond geblazen lamp is verkrijgbaar in de kleuren brons, rook grijs, mat wit en glanzend zwart. Daarnaast heb je de keuze uit een vlakke of schuin afgesneden onderkant. Je bemachtigd dit uniek staaltje design voor slechts $380,-ESSENTIALS