Mexico’s reporter Vanessa Huppekothen is heter dan een taco!

Tja, als het voetbal ‘niet om aan te gluren’ is, moet je maar een mooie journaliste voor de camera zetten. Alleen al voor Vanessa Huppekothen zouden we morgen de wedstrijd gaan kijken. Geezoes (Spaans voor Jezus), wat een chick is dat zeg. Maar beide gelul natuurlijk want het voetbal Mexico mag er zeker wezen (helaas) en de wedstrijd van morgen zouden we nooit willen missen al stond Hans Kraaij Jr. voor de camera. Maar even genoeg over voetbal, het is nu tijd voor lekkere wijven en daar is Vanessa er zeker een van.

Vanessa Huppekothen2

Vanessa Huppekothen

Dat je tijdens het WK voetbal door je mooie kop beroemd kan worden, kwamen we van de week al achter door onze Axelle ‘The Red Devil’. Maar bij Vanessa was het iets minder per ongeluk. Zij is gewoon gecast door het televisiestation ‘Televisia’ en hebben er zoveel mogelijk informatie over voetbal in gestampt. De 29-jarige Mexicaanse is op Twitter en Instagram ook niet onopgemerkt gebleven. Dat is ook niet heel gek aangezien haar Instagram-account uitpuilt met sexy foto’s en filmpjes van de voetbal-babe.

Natuurlijk blijven we Vanessa graag zien, maar ook weer niet zo graag dat we daardoor Mexico de winst gunnen. Dus Vanes pak je koffers maar vast in, want morgen kun je naar huis (of op vakantie in Nederland, want een Dutchydress zal haar vast mooi staan). Ciao guapa!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS