Op Bezoek bij: Van Lier

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij Van Lier. In het grootste schoenencentrum van Nederland (C.A.S.T. in Nieuwegein) werd ik ontvangen in de showroom om de mensen achter Van Lier te ontmoeten en de nieuwe collectie te bekijken.

Van Lier

Van Lier is bijna 200 jaar geleden, hier om de hoek (Loon op Zand) gestart in de werkplaats van de familie, je raadt het al, Van Lier. Het familie bedrijf groeit uit tot het grootste schoenmerk van Nederland. Ondanks de grootte, valt mij de passie, gedrevenheid en het ambacht van een familiebedrijf op, iets wat nog volop aanwezig is.

Door de jaren lange ervaring te combineren met nieuwe ontwerpen maakt Van Lier kwaliteitsschoenen met een modern uiterlijk. Daarnaast blijft de schoen betaalbaar terwijl er niet op kwaliteit wordt ingeleverd.

Modern

Naast de geklede schoen heeft Van Lier een grote collectie vrijetijdsschoenen. Van wat grovere boots à la Timberland en UGG, tot elegante sneakers in de trend van Cruyff’s, Pantofola D’Oro en McGreggor. Er zit echter wel één groot verschil in. De leest en de techniek van de geklede schoen zit in deze sneakers verwerkt. De zool zal dus niet loslaten, en de leest past perfect bij de schoen. Ambacht en kwaliteit worden dus voortgezet in een nieuwe, moderne lijn!

Van Lier in Ibiza

Ook de reclame campagnes zijn erg goed onderhanden genomen. Geen saaie schoenen reclame, maar opgenomen in één van de hipste clubs op Ibiza: LIO. Niet alleen is dit een toffe locatie, ook de eigenaar is dol op Van Lier, en loopt zelf vaak op deze schoenen.

Check hieronder de reclame campagne én de unieke making off!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS