Van Gils Zomercollectie 2014

De zomercollectie van Van Gils is gelanceerd en ziet er zeer gelikt uit. Het traditionele, maar toch zeer moderne bedrijf richt zich op de Modern International Nomad, de Momad. Je bent 24 uur per dag onderweg, aan het werk of bezig met vrije tijds-activiteiten. Het is dus belangrijk om een outfit te hebben die stylish is, maar ook comfortable tijdens het reizen. Van Gils heeft luxe gecombineerd met comfort en praktische gadgets!

Van Gils

Van Gils gelooft dat de essentie van het leven bestaat uit echte verhalen waarin hoogte- en dieptepunten voorkomen die je vormen zoals je nu bent. Van Gils daagt je uit om te leven door middel van de juiste kleding aan te bieden die mannen zelfvertrouwen geeft. Elk product, zowel uit de nieuwe zomercollectie 2014 als alle oudere artikelen, vertelt zijn eigen verhaal. Zorgvuldig ontwerp, verrassende detaillering en de perfecte pasvorm, daar staat Van Gils om bekend.

13VanGils_SS14-1145De Momad collectie

In de colberts van Van Gils zie je er tiptop uit én ervaar je comfort tijdens het reizen. Neem de Travel Jacket, deze is gemaakt van kreukvrije stof en heeft extra grote binnenzakken zodat je je ticket er makkelijk in kunt opbergen. Of the Wet Suit, met waterafstotende finish. Ideaal voor de natte zomerdagen die we kennen in ons koude kikkerlandje.

Buiten deze zijn er natuurlijk veel andere nieuwe ontwerpen. Van Gils speelt graag met kleur en gave details. Het vakmanschap is terug te zien in bijvoorbeeld de knoopjes en de stikranden.

Win een Van Gils Colbert

Neem een kijkje op de actiesite van Van Gils. Geef antwoord op de vraag en maak kans op één van de drie Van Gils colberts!!

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS