Valentijns Outfit – Jones Bootmaker

We leven nu eenmaal niet middenin een witte, ijzige winter maar juist één met ontzettend regenachtig, winderig en grijs weer. Kortom een typisch Nederlandse winter. Plassen water en modder hier en daar zijn geen vreemd gezicht geweest de afgelopen dagen. Dus de schoenen die we in deze tijd moeten dragen zullen meer functies moeten hebben dan alleen maar tof zijn. Het zullen:

  • a) helaas geen suede veterschoenen zijn. Hoe erg ze ook in trek zijn op kantoor, de permanente witte regenvlekken zijn gewoon not done.
  • b) het zullen ook zeker geen sneakers zijn, want dat is nou pas echt zonde, doodzonde zelfs. De ideale keuze die al een aantal seizoenen – en nog steeds – erg hot is; de boots.

jonesbootmaker

Deze laars van het Britse merk Jones Bootmaker, opgericht in 1857, combineert een klassieke laars met een uitstekende comfort-factor. Deze laars biedt je alles wat je zoekt in een winter boot. Dat geldt dus ook voor de  Nederlandse winters. En aangezien het komende vrijdag Valentijnsdag is, heb je met deze laars overdag een perfecte workwear stijl op kantoor en kun je ‘savonds zorgeloos een lange wandeling door het park maken. Hoe modderig het ook is.

Dit cognac model laars van Jones Bootmaker kwamen we tegen bij Manfield. Met deze relatief stoere maar ook nette boot, zorg je er voor dat je onder elke omstandigheid een geschikte outfit hebt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voor een meer klassieke of sportieve stijl gaat. Kortom, neem gewoon even een kijkje tussen de verschillende type herenschoenen, en zoek voor jou het best passende paar uit. Het model van Jonges Bootmaker is in ieder geval verkrijgbaar voor zo’n 79,99 en past ideaal bij je Valentijnsdag outfit.

Valentines Outfits For Guys

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS