Vakantiebestemmingen 2014

Bij de meeste bedrijven moeten de vakanties doorgegeven worden eind deze of volgende maand. Maar waar kunnen we het beste heen? Lonely Planet heeft een lijstje samengesteld met vakantiebestemmingen 2014! En Manify zou Manify niet zijn als we er niet even voor zorgen dat je dat lijstje hier mooi even kan aanschouwen. Precies dat wou ik zeggen. Bij deze:

Vakantiebestemmingen 2014

#10. Maleisië

maleisie - mytravelagent.eu

Ja natuurlijk, het mooie Maleisië. Prachtige stranden, helder blauw water, even lekker er tussenuit. Dat mag wel weer zo na de crisis.. toch? Of zeg ik nou iets raars?

#9. Macedonië

macedonie - interrail.eu

Nooit geweest (waar ken ik ’t ook al weer van?). ’t Ligt ergens bij Bulgarije en Griekeland (lekker weer dus), maar ook bij Kosovo en Servia (oh ja, van ’t journaal). Er zal vast geen oorlog meer zijn, anders had Lonely Planet ze niet tussen de vakantiebestemmingen 2014 gezet. Tenzij ze ook rekening hielden met ramptoeristen..

#8. België

belgie

Kan me er weinig bij voorstellen? Misschien omdat het dicht bij Nederland ligt?

#7. Seychelle

Seychelles-island

Jaa, want trouwen is helemaal hot in 2014! En dan ga je toch niet meer naar de Bahama’s? Nee de Seychelle zijn the place to be om je huwelijksreis door te brengen.

#6. Mexico

mexico -azarius.nl

Nu de griep daar zoooo yesterday is, kun je er weer lekker genieten van coke, wiet en criminaliteit. Maar dat is vast niet de reden dat Lonely Planet het land op nummer 6 zet. Misschien dat het iets te maken heeft met het heerlijke klimaat, strand, jungle, woestijn, leuke tekeningetjes van boven EN Cancun (ga zo rond springbreak, is leuk).

#5. Malawi

lake-malawi - paradiseintheworld.com

Ligt in Afrika.

#4. Zweden

swedish-women-stereotype

Want daar hebben ze de mooiste vrouwen!! Of niet? Check ’t hierrr..!

#3. Schotland

schotland - 4.bp.blogspot.com

Zon, zee, strand is zooo 2013. Als je echt een leuke vakantie wil dan ga je lekker verzuipen in Schotland! Nee, eerlijk is eerlijk soms is het er ook droog. En de natuur is prachtig! Vooral als je van regent houdt.

#2. Antartica

antartica

Zoals ik al zei… Al hebben ze er wel veel zee, ik zou alleen wel even twee keer nadenken voordat je er een bommetje in doet. Maar Antartica valt heel veel te bezichtigen, zoals de natuur. Als je van ijs en zeldzame mossen houdt is Antartica jou plekje. Ennuhh ennuhh.. nou ja dat moet je maar vragen één van de 1000 mensen die op heel het continent wonen.

#1. Brazilië

brazil

Kijk dit snap ik dan weer wel! Het land barst dit jaar van de leuke, gezellige evenementen. Zoals bijvoorbeeld in oktober, ze schijnen daar het op-één-na grootste Oktoberfest te organiseren ter wereld! En dat is echt waar.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS