Awesome: Vagabund BMW R100R

Er zijn al zoveel modellen op de markt wat betreft motoren, dat het bijna wonderbaarlijk is wanneer je met een geheel uniek model komt. Vagabund is een bedrijf die zich daarom bezighoudt met het aanpassen van bestaande klassiekers. De resultaten hiervan zijn waanzinnig!

Vagabund

Vagabund is een bedrijf die zich richt op het herinrichten, restaureren en optimaliseren van klassieke motoren. Door middel van moderne reconstructie zijn ze in staat om de prestaties en de bestuursvriendelijkheid te verfijnen. Hierdoor creëren ze magische, tijdloze machines.
Hun grootste doel is om consumenten in contact te brengen met unieke kunstwerken om mee te rijden. Het bedrijf is daarom al aan de slag gegaan met het aanpassen van de klassieke motoren, zoals Café Racers, Scramblers en Tackers. En zo is ook de BMW R100R ontstaan.

BMW R100R

Deze opgeknapte motor is een mix van een Café Racer en een Scrambler in één. Voordat ze aan de slag zijn gegaan met het realiseren van deze BMW R100R hebben ze eerst een schets gemaakt. Het is tof om te zien dat het resultaat bijna identiek (rechts) is aan deze schets (links). Daarnaast heeft Vagabund een waanzinnig mooie motor neergezet die zowel geweldig is om naar te kijken en op te rijden, zeggen ze ;-).ESSENTIALSMEER ESSENTIALS