Vaderdagcadeau Tips!

Vaderdag. Elk jaar is het weer ontzettend moeilijk om een origineel cadeau te verzinnen. Gelukkig volg jij Manify al een hele tijd, waardoor jij dit jaar wat minder problemen hebt met het zoeken van het ideale vaderdagcadeau. Om je geheugen weer even op te frissen hebben wij een aantal artikel van de afgelopen tijd op een rijtje gezet. Check hier onze Vaderdagcadeau tips!

 

HĂ©t klusboek voor de meubelmakende vader

Een tijdje geleden hebben we geschreven over het boek DIY Furniture 2. Dit boek geeft enorm veel inspiratie om zelf meubels te maken. Van hangstoelen tot iPhone-docking-stereo tafels en alles daar tussenin. Met mooie foto’s en uitgebreide bouwtekeningen moet elke vader zo een nieuw meubeltje in elkaar kunnen klussen!

The Glenlivet Guardians’ Chapter

Is jouw vader meer een whisky liefhebber dan een gadget-freak? Dan is de The Glenlivet Guardians’ Chapter een uitstekend cadeau voor jouw vader! Deze unieke fles is maar tijdelijk beschikbaar, waardoor dit vaderdagcadeau extra  bijzonder is. Wij hebben het geluk gehad om deze fles alvast te mogen proeven, en dat gun jij je vader ook! En wat is er trouwens mooier dan op een heerlijke zomerse avond samen met je vader een goede borrel te drinken?

Rituals Autoparfum

Heb je een wat kleiner budget en zit jouw vader elke dag in de auto? Dan is de autoparfum van Rituals een leuk idee. Het ziet er een stuk stoerder uit dan een plastic ding op je ventilator of zo’n kartonnen boompje aan je spiegel. Daarnaast ruikt het ook nog eens een stuk beter en gaat het ook een lange tijd mee! Dus: Ruikt goed, ziet er goed uit Ă©n het past in elke auto. En waarschijnlijk is moeder de vrouw er ook nog blij mee.

 

Swimming Golf

Heeft jouw vader toevallig een zwembad in de tuin? En is hij ook nog eens dol op golfen? Dan is dit het ultieme cadeau voor jouw vader: Swimming Golf. Want zeg nou eerlijk: er is namelijk niets heerlijker dan een balletje te slaan aan je eigen zwembad.

Babyliss E880 Baardtrimmer

Menig vader heeft een baard. Die moet natuurlijk goed verzorgd worden! Wij hebben een tijdje geleden de Babyliss E880 Ion Control Baardtrimmer getest. Deze baardtrimmer geeft een ontzettend egaal resultaat en heeft een mooi digitaal display en elektronisch verstelbare trimlengte. Een mooi apparaat voor een mooie vader dus! Daarnaast is het voor zo’n kwaliteit trimmer echt een goede prijs.

Nivea for Men Sensitive

Als we dan toch aan het stukje verzorging zijn gekomen moeten we de nieuwe lijn van Nivea ook even vermelden. Deze betaalbare verzorgingslijn is geheel zonder alcohol waardoor hij eigenlijk voor elk type huid geschikt is. Zelf vind ik de hydraterende gezichtsgel erg fijn. Het verhoogd de huidweerstand en is ook te gebruiken als je een stoppelbaardje hebt. Wat wil een vader nog meer?

Nivea for men sensitive

Pebble Smartwatch

Is jouw vader gek van gadgets en redelijk bij de tijd? Dan is de Pebble Watch zeker een goede tip! Met dit horloge kun je naast de tijd aflezen ook leuke andere dingen doen. Wat dacht je van je berichten van je telefoon op je horloge lezen, hem gebruiken als fietscomputer? Er zijn natuurlijk meerdere horloges die dit inmiddels kunnen. Maar niet zo betaalbaar en modieus als de Pebble varianten!

 

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS