De ultieme bachelor pad staat in Belgie!

CREDITS: Foto: Govaert&Vanhoutte
Living

Als hedendaagse gentleman heb je je zaken op orde. Je hebt alle fashion essentials in je garderobe en deze – al dan niet middels een inloopkast- netjes on display. Je persoonlijke verzorging is tot in de puntjes geregeld. Een onverzorgde baard? Die heb je wel eens voorbij zien komen. In hoge mate van uitzondering als je snel een koffie haalt en het hipsterlogo op de ruit even hebt gemist. Maar meestal zie je ze alleen in films. Iets met piraten of hobbits of zoiets. Daarbuiten is het een voor jou onbekend fenomeen.

Communicatieve vaardigheden zijn voor jou een eitje. Je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dit uit. Je doet werk waar je gelukkig van wordt en bent goed in wat je doet. En, last but not least, je woont niet meer bij je moeder. Even de uitzondering van een nare breuk waarin vrouwlief er met de woning vandoor is daar gelaten. Of een natuurramp. Vooruit. En als je dan tóch ergens moet wonen, dan in een bachelor pad, perfect afgestemd op de behoeften van de gentleman anno nu, een fijne plek om te vertoeven.

Bachelor Pad

Neem dit pareltje in België nou. Een ingebouwde sigarenruimte, wijnkelder, autolift én een waanzinnig uitzicht op het zwembad vanuit de in huis aanwezige club. Jawel, je leest het goed: club. De Belgische Govaert&Vanhoutte Architectuur is duidelijk geen enkele luxe vergeten. Onze getalenteerde zuiderburen weten fijntjes hoe ze een woning op magnifieke wijze neerzetten.

Het beton wordt naadloos verweven met het slimme gebruik van hout, wat zorgt voor een prachtige mix. Uiteraard is er een zwembad, evenals een garage die vanuit het huis toegankelijk is. En vanzelfsprekend grenst het huis aan een meer waar jouw Wally Yacht klaarligt voor onovertroffen avonturen. Best mooi. Toch?

Hieronder een blik op alle ultieme luxe.

Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte
Foto: Govaert&Vanhoutte

Foto: Govaert&Vanhoutte

Total
1
Share