Tweedehans Mercedesje? Koop de S600 van Elton John

Mocht je een enorme fan zijn van de oude Mercedes-Benz S600, dan is dit jouw kans! Vlieg snel naar Engeland en wie weet rij jij zondag 26 juli wel terug in de bijzondere S600. De oude wagen van Elton staat namelijk te koop.

Wat, waar en hoe?

Eerst weten wat je koopt? De S600 van Elton John heeft een 5.8 liter V12, met 367PK. Redelijk veel paarden voor de auto van Elton. Maar daar is hij niet vies van, in 1997 had hij een nummertje genaamd; Live Like Horses.

https://www.youtube.com/watch?v=KtO6VIw2OdQ

Maar genoeg gekkigheid, de S600 komt uit 2000 en is erg rijk uitgerust. Het heeft een koelkast achterin (handig voor de drankjes). Daarnaast nog een paar TV schermen, voor het voetbal kijken tijdens de biertjes. En de wagen heeft maar 56k miles gelopen in 15 jaar. Dat komt neer op ongeveer 90.000 kilometer. Prima deal toch? Het stuur zit overigens wel aan de rechterkant.

Wat de prijs gaat worden, is nog onbekend. Komende zondag gaat hij onder de hamer. De veilingmeester Silverstone Auctions omschrijft het als volgt;

“A fantastic motor car with an excellent history and fitted with the V12 engine option it is no slouch, and is sure to make you feel like a Rocket Man as you blast off down the road.”

Source: Silverstone AuctionsESSENTIALSMEER ESSENTIALS