Reizen tussen steden vanuit een luxe suite in het Hyperloop Hotel

Eerder schreven we al over het briljante idee van Hyperloop One waarmee je in 12 minuten van Amsterdam naar Den Bosch reist. Deze nieuwe technologie is zeker niet onopgemerkt gebleven en er zijn zelfs al grote concepten omheen bedacht. Het transportsysteem brengt je in een paar minuten van stad naar stad. De Hyperloop maakt het reizen makkelijker, maar er is nu ook nagedacht over waar mensen komen als ze hun favoriete bestemming bereiken. Zo is accommodatie en vervoer gecombineerd in het nieuwe concept The Hyperloop Hotel.

hyperloop-hotel-2

The Hyperloop Hotel

Met het Hyperloop Hotel kun je stedentrips maken vanuit een luxe suite. De vertrekken van deze luxe slaaptrein zijn gemaakt van gerecyclede containers. Dit duurzame idee komt van Siebrecht, een afgestudeerde architect aan de University of Nevada, Las Vegas. In zijn concept ziet Siebrecht 13 verschillende Hyperloop Hotel stations die langs de baan liggen van verschillende Amerikaanse steden. Gasten moeten zich snel kunnen verplaatsen via het stedennetwerk zonder hun luxe kamer te hoeven verlaten.

hyperloop-hotel-11

Luxe suite

De suites van het hotel zijn uitgerust met een kantoor, woonkamer, flatscreentelevisie, slaapkamer en badkamer. Voor 1.200 dollar kunnen gasten in één dag verschillende steden bezoeken. Inchecken kan bij een van de 13 hotelstations in de Verenigde Staten. Om de hele ervaring te kunnen beheren, bestaat ook het plan voor een app. Een ideale manier om super snel te reizen in luxe en veel te zien van Amerika.

hyperloop-hotel-4 hyperloop-hotel-5 hyperloop-hotel-6 hyperloop-hotel-7

hyperloop-hotel-10

Total
2
Share