Top chick: Jennifer Lawrence

Wij houden van Jennifer Lawrence! Waarom? Omdat ze alles heeft wat Paris Hilton niet heeft. Jennifer (wij mogen Jennifer zeggen) is geen aandachttrekker, is stoer, heeft geen sterallures, is naturel, kan wel acteren en heeft humor. Ze is zo lekker gewoon gebleven!
jennifer_lawrence_hot-wide

Carriere Jennifer Lawrence

De in 1990 geboren Amerikaanse werd al op 20 jarige leeftijd genomineerd voor een Oscar voor haar vertolking in Winter’s Bone. Niet zomaar want ze is echt een natuurtalent. De laatste jaren krijgt ze steeds meer rollen in grote films zoals X-men, Silver Linings Playbook (vrouwenfilm, maar stiekem best tof) en natuurlijk The Hunger Games. Tijdens de premiere van deze laatste film kuste ze per ongeluk Natalie Dormer op het mondje, echt iets voor onze Jennifer!

https://www.youtube.com/watch?v=BY9Dvsyul0o

Jennifer Lawrence is Hot!

Alleen niet altijd. Ze is er zo een met twee gezichten. Maar dat is niet erg, ze is gewoon cool en als ze een leuk jurkje aantrekt smelt elke man. Jennifer Lawrence is single en omdat ze lekker normaal is gebleven is ze wat beter bereikbaar voor de normale man. Dus boek maar een ticket naar Hollywood, want daar zal ze de komende tijd veel tijd gaan doorbrengen. We gaan nog veel horen van haar. Enne… Succes!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS