Kies voor accessoires en ga stijlvol de winter in

De herfst is in volle gang en ook de winter klopt aan de deur. De kou zorgt ervoor dat je je dikker gaat kleden. Om je in winterkleding goed te onderscheiden zijn een mooie jas, shawl en handschoenen een must. Maar welke accessoires heb je deze koude periodes nodig onder je jas? Wij geven je een overzicht van de tofste Tommy Hilfiger accessoires, zodat jij deze winter extra cool doorkomt. Hoe cool? American cool.

Check your watch

Je weet dat accessoires de echte mannen onderscheid van de mannen. Zorg er daarom voor dat je sowieso een tof horloge draagt. Tommy Hilfiger biedt horloges aan in vele vormen, maten en prijzen. Check voor jezelf welke horloge het beste bij jou past. Koop er meerdere om ze te matchen met jouw kleding en overige accessoires. Je zult zien dat een nieuw horloge iedereen opvalt.

It’s all about the details

Naast je horloge kan je het helemaal af maken met een of meerdere armbanden. Die ene armband zorgt er net even voor dat hij jouw horloge of colbertje iets meer accentueert. Ben je sowieso een armbanden drager? Combineer er dan een paar. Trek er buiten zeker handschoenen overheen, dan vallen ze extra op als je de handschoenen binnen uittrekt. Genoeg inspiratie voor de winter? Je zult zien dat de Tommy Hilfiger accessoires je veel complimenten oplevert.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tommy Hilfiger.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS