6 Tips voor het hosten van een NYE-party

Je kan naar een georganiseerd feestje gaan, de kroeg in duiken of de jaarwisseling lekker met familie vieren. Maar wat je ook kan doen is zelf je Oud- en Nieuwparty hosten. Logisch is dan dat je een boel champagne en oliebollenmix in huis haalt, maar wil je nét even dat feestje geven waar mensen het over een paar jaar nog steeds over hebben? Check dan de volgende tips! Want Nieuwjaarsnacht is voor velen vaak een overrated gebeuren. 10… 9… 8… 7… 6… 5… 4… 3… 2… 1… 0… Gelukkig Nieuwjaar!!! Twee rotjes afsteken en kijken naar het vuurwerk van de buurman. En nu? Nou, dit dus:

6 tips voor jouw NYE-party

DJ - shutterstock1. JE EIGEN SILENT DISCO

“Is bij jou alles rustig, geen gezeur met de buur?” Want je wil toch niet dat de lange arm van de wet je party komt crashen? Organiseer daarom je eigen silent disco! Als je aan een silent disco denkt, dan denk je vast aan zo’n foute party met koptelefoons uit de begin Zero’s met twee DJ’s die beide kutmuziek draaien, maar dat je in ieder geval wel kan kiezen! Het kan ook anders. Eén DJ. Zijn installatie aangesloten op de app ‘Lysn in’ en al je vrienden met hun eigen koptelefoon in hun smartphone en ook aangesloten op de app, via je WiFi-netwerk. Heel simpel, een keer wat anders en je kan door zo lang je wilt zonder dat je iemand tot last bent!

2. EEN THEMA KAN WEER

Themafeesten leuk vinden is het laatste decennia een beetje not-done geweest, maar ze beginnen terug te komen. Laat Oud op Nieuw het uitgelezen moment zijn om er weer volop voor te gaan. Want met een maskertje op of een gek pakje aan, party je toch net wat harder! Tips: Gatsby Gala (pas je muziek ook aan), Helden van 2014, poolparty (dames in bikini, ’t is weer even geleden), Oud opnieuw (70’s-90’s) enzovoorts enzovoorts..

3. HOST JE PARTY OP EEN CAMPING

Hotels zijn duur op NYE, maar campings zijn goedkoop. In een tentje is (ook nu) koud, maar wel lachen! Of je regelt ergens even een oude caravan. Je kan doen wat je wilt, want wie is er nou zo gek om met dit weer te gaan camperen!

4. DOE EEN ‘WALKING PARTY’

Het enige vereiste is dat de meeste genodigden bij elkaar in de buurt wonen. Je gaat gewoon door de buurt heen lopen en bij iedereen de (koel)kast leegtrekken. Ondertussen kom je leuke buurtbewoners tegen waar je normaal alleen ‘Hoi’ tegen zegt en nu in een keer hele verhalen tegen Whiskey - shutterstockhebt te vertellen.

5. EEN DRANKPROEVERIJ

Eerst kies je een categorie, want alles door elkaar dat is vragen om problemen. Een whiskey-, wijn-, bier- of vodkaproeverij doet het altijd goed! Iedereen vraag je om zijn favoriete fles(sen) mee te nemen, plus een verhaaltje erbij waarom die juist de beste is. Wel even afstemmen anders krijg je dubbele. Super leuk!

6. HOST JE PARTY IN ANDERMANS HUIS MET AIRBNB

Als je je eigen huis heel wilt houden kun je ook een appartement huren via AirBnb. Tot 12 uur lekker borrelen, daarna de buurt doorlopen en een plaatselijke kroeg in duiken, om vervolgens naar de after te gaan in je eigen AirBnb-condo! Hét recept voor een goede jaarwisseling!

New-Years-Eve-Fireworks - http://suesdealsandreviews.comESSENTIALSMEER ESSENTIALS