Timex X Red Wing Waterbury Watch

Als twee toffe merken een vette collab aangaan, dan vinden wij dat áltijd de moeite waard om even bij stil te staan. Dit keer zijn de twee authentiek Amerikaanse merken Timex en Red Wing in hetzelfde schuitje gestapt om een prachtig horloge te fabriceren. Het eindproduct: de Waterbury Collection.

Waterbury

Red Wing, die we natuurlijk kennen van hun geniale worker boots, is verantwoordelijk voor de horlogebanden van hoogwaardig leder en natuurlijk neemt Timex het iconische uurwerk voor z’n rekening. De bandjes zijn voorzien van ingegraveerde letters die ze een unieke look geven. Het klokje zelf ziet er stijlvol, maar ruw uit. Niet het typische klassieke horloge, maar zeker de moeite waard om om de pols te hangen.

De collectie bestaat uit twee verschillende modellen in drie verschillende maten. De ‘Waterbury Date’ is beschikbaar in 38mm en 40mm en de ‘Waterbury Chronograph’ in 42mm. De 38mm is een klein model, maar ideaal voor mannen met een smallere pols. Omdat de horloge er toch mannelijk uitziet, is het duidelijk dat je geen vrouwenmodel om je arm hebt. 

TIMEX x RED WING WATERBURY | €149,- ESSENTIALS