Tile: Nooit meer je spullen kwijt

Shit, m’n sleutels.. Niet op tafel, niet in m’n broekzak, maar na een kwartier zoeken kom je erachter dat ze tussen de kussen op de bank liggen! Portemonnee gestolen of vergeten in ’t restaurant, omdat je alleen maar oog had voor je date? Allemaal momentjes dat je het heel even heel warm krijgt en dat kunnen we allemaal niet gebruiken deze warme ‘winter’. Gelukkig is er nu dé oplossing waarvan iedereen wist dat het er aan zat te komen: Tile!

Tile is de oplossing!

Tile kan je in je portemonnee doen, aan je sleutels hangen of in de broekzak van je vriendin doen – 😉 -, en je weet op elk moment van de dag waar ze zijn! In de gadget zit een gps-chipje die in verbinding staat met een app op je smartphone. Als je iets kwijt bent raadpleeg je gewoon de app. Ook hebben de Tiles een geluidsfunctie. Dus als de je ondanks de GPS, je sleutels niet kunt vinden dan bel je ze toch gewoon? Je hoort precies waar ze liggen! Waar Tile nog meer handig voor? Je tas, je auto, je fiets, je dochter, je postduif of kat, etc…

De batterijen van een Tile gaan lang mee maar zijn niet te vervangen. Je kunt het handige apparaatje bestellen in de voorverkoop voor $19,95!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pqDm3gZNZPM