Tijdloos genieten met een Daniel Wellington.

Het verhaal achter Daniel Wellington begint bij Filip Tysander, de oprichter van het merk. Filip Tysander ontmoette een ware gentleman van Britse komaf. De Brit was niet alleen een gentleman maar ook relaxed en zeer bescheiden. Hij had een kledingstijl om van te genieten en droeg als accessoires  horloges met oude versleten Nato bandjes. Wie deze Brit was? Daniel Wellington! Filip Tysander en Daniel Wellington werden vrienden en Daniel inspireerde Filip met zijn levensverhalen en zijn tijdloze kledingstijl. Nu jaren later zijn we ervan overtuigd dat Daniel trots zou zijn op wat we bereikt hebben.

Daniel Wellington horloges

We zien de laatste jaren dat accessoires steeds belangrijker worden. Steeds meer mensen schaffen een horloge aan om hun modieuze outfit completer te maken.  Een Daniel Wellington horloge is hier ideaal voor. Het grote voordeel van een Daniel Wellington is namelijk dat het bandje makkelijk te verwisselen is en mede hierdoor bij elke outfit past. Je hebt natuurlijk de optie voor een leren band maar ook een kleurrijke band is een optie. Een hele leuke optie! Je past de horloge simpel en snel aan op je outfit.

De Daniel Wellington horloge is geschikt voor elke gelegenheid. Niet alleen omdat u de band gemakkelijk kunt verwisselen maar ook omdat het een stijlvol gezelschap is.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS