Tien tiener miljonairs

De tijd van het ondernemen

In een tijd waar een diploma zilver en een goed idee goud kan zijn, is het mogelijk om op jonge leeftijd al een succesvolle ondernemer te zijn. Deze jongeren leveren het bewijs, hier volgt een lijst met entrepreneurs die zich voor hun twintigste al miljonair mochten noemen. Deze succesverhalen zijn een voorbeeld van hoe het kan lopen als jij een goed idee hebt en bereid bent er hard voor te werken. Check hoe deze youngsters de zes nullen binnen sleepten voor ze twintig werden.

De tien tiener miljonairs

1. Mark Zuckerberg

Er zijn maar weinig mensen die deze guy niet kennen, de bedenker van Facebook maakte zijn eerste miljoenen al toen hij nog studeerde. Op het moment is Mark Zuckerberg de jongste miljardair op aarde en hij lijkt als behalve klaar te zijn met het ondernemers vak.

2. Sean Belnick

Foto: seanbelnick.com

Op zestien jarige leeftijd begon Sean Belnick zijn e-shop met een kleine $600. Hij begon met het verkopen van ruilkaarten en bereidde, toen de business beter ging lopen, uit naar meubilair met de site BizChair.com. In zijn twintigste levensjaar had Sean Belnick een vermogen bij elkaar gesprokkeld van $24 miljoen. Niet slecht na vier jaartjes werken lijkt me.

3. Juliette Brindak

Foto: moneywithmanuel.info

Juliette begon met het schetsen van karakters toen ze tien jaar oud was, ze ontwikkelde op zestien jarige leeftijd een aanvullend social media platform en creëerde Miss O & Friens. Haar organisatie wordt vandaag de dag op $15 miljoen dollar geschat. Creativiteit wordt beloond!

4. Michael Dunlop

Foto: workfromhome-online-parttimejobs

Michael, ondernemer in hard en nieren, kreeg het als klein jochie al voor elkaar zijn handelswaar, Pokémonkaarten, tien keer over de kop te laten gaan. Hij stopte vroegtijdig met zijn middelbare school toen hij van zijn leraren hoorde dat hij door zijn dyslexie nooit succesvol zou zijn. Met zijn site, IncomeDiary, heeft Michael zichzelf verzekerd van een jaarlijks inkomen met zes nullen, waarschijnlijk hoger dan de inkomens van zijn ‘succesvolle’ leraren.

5. John Magennis

 Foto: panorama24.co.uk

John begon zijn webdesign business op veertien jarige leeftijd, hij leerde zichzelf de kneepjes van het vak en vroeg zo’n $15 dollar per site. Voor zijn zestiende was hij miljonair en vandaag de dag pakt hij zo’n $30.000 per webpagina. Not bad at all.

6. Chris Phillips

Foto: brainprick.com

Op zeventienjarige leeftijd was Chris al in bezit van de site Dot5Hosting, hiermee verdiende hij zijn eerste miljoen met het verstrekken van webhost -en domeinnaam registraties. Vandaag heeft hij een steady inkomen van $10.000.000 per jaar. Deze jongen heeft laten zien dat hij een skill heeft om geld te verdienen.

7. Robert Nay

Foto: hookmeon.com

Robert was veertien toen hij het Bubble Ball spel creëerde, het spel was te downloaden via de Appstore. In twee weken tijd werd het spel een miljoen keer gedownload, wat deze autodidact in die week $2.000.000 opleverde. Het netwerk waarmee hij in aanraking kwam door Bubble Ball helpt hem nu ook weer met andere projecten.

8. Dominic McVey

Foto: huffingtonpost.co.uk

Deze Brit uit Londen begon op dertienjarige leeftijd met het importeren van scooters uit de Verenigde Staten, die door de verhouding van de pond tot de dollar een stuk goedkoper waren. Op zijn vijftiende was Dominic een miljonair, hij ging een partnerschap aan met Viza en tegenwoordig heeft zijn bedrijf een marktwaarde van $10.000.000. Niet slecht voor een scooter dealertje!

9. Gary Martin

Foto: huffingtonpost.co.uk

Deze Ierse ondernemer had zijn eerste nachtclub op de leeftijd van vijftien, in het Verenigd Koninkrijk hoef je niet boven de achttien te zijn om een club binnen te komen. Op zijn zeventiende ging de Ier de onroerend goed business in wat hem een jaar later een vermogen van $20.000.000 opleverde.

10. James Murray Wells

Foto: telegraph.co.uk

Toen deze jonge Britse student besefte dat er nog geen e-tailer bestond voor de verkoop van lenzen besloot hij direct zijn studenten lening in dit project te pompen. In het eerste jaar verdiende hij al $4.000.000, rendabele deal lijkt me. Had ik het destijds ook maar zo gedaan.ESSENTIALS