Thuis bier brouwen met de Brewie

Leven in de brouwerij! Althans, thuis dan hé. Het gerucht gaat al jááren dat je bier op een eenvoudige manier thuis zou kunnen brouwen. Natuurlijk zijn er al handige hobby-bobby toolkitjes op de markt te vinden, maar hoe gaaf zou het zijn om een thuisbrouw-bier-apparaat op je aanrecht te hebben staan? Brewie gaat het waar maken!

[quote_box_center]Check het project op Indiegogo![/quote_box_center]

Plug & play

De makers van het Brewie apparaat hebben 1 missie voor ogen: Maak het mogelijk om thuis verschillende smaken bier te produceren met één druk op de knop. Dit moet een volautomatisch proces zijn en er moet keuze zijn uit maar liefst 200 verschillende voorgeprogrammeerde smaken. De Brewie Pads zijn voorverpakte ingrediënten en smaken die je in het apparaat kan stoppen, maar je kan zelfs ook je eigen ingrediënten gebruiken.

 Zou het lekker zijn?

Ziet er leuk uit hoor, maar hier op de redactie waren we nogal sceptisch. Bier brouwen doe je namelijk niet zomaar even. Nee, daar gaat tijd overheen, ambacht, jaren ervaring zodat dat goddelijke drankje de perfecte smaak heeft. De makers van Brewie hebben het proces teruggebracht naar enkele uren & dagen. Als je eenmaal de ingrediënten in de Brewie gestopt hebt moet het spul 5 tot 6 uur aan de kook gebracht worden waarna het gisten 5 tot 14 dagen kan duren. Ook geinig: Als het gisten voltooid is krijg je via een app een melding op je smartphone. Ook kun je de status bijhouden: Hoelang moet ik nog wachten voor het drinken van mijn biertje?ESSENTIALSMEER ESSENTIALS