theQ Social Camera

theQ is de eerste echte sociale camera! Elke foto die je maakt wordt meteen gedeeld op de sociale media die jij kiest. Het apparaatje beschikt over functie om te delen via het 3G netwerk. En mocht je je foto eerst even willen bewerken dan is dit mogelijk met de software die de theQ Camera biedt.

theQ5

Het vette aan de theQ is dat je foto’s al meteen in oldschool vintage stijl gemaakt worden, maar toch ongelofelijk scherp zijn. Deze gadget beschikt over een LED-flitser die rondom de lens heen is geplaatst. Het effect op de foto’s is dat je niet een felle witte flits krijgt te zien op de foto, maar een mooie natuurlijke belichting.

De theQ Camera is klein en licht, maar ook water en schokbestendig. Eigenlijk het ideale apparaatje dus. Hij is te verkrijgen in verschillende kleuren: Onderanderen Ketchup Red, Coffee Black en Mustard Yellow.

theQ is ook gewoon een tof merk dat in de bar ontstaan is. Drie vrienden kwamen op het idee en zijn het merk begonnen. Ze hebben een mooie website opgezet en nu verkopen ze als een tierelier. Alles is vet aan de camera, alleen er is maar 1 minpuntje: De camera heeft maar 5 megapixels. Hopelijk komt er snel een variantje met een wat hogere resolutie. In ieder geval heeft deze theQ Social Camera een hip design, leuke effecten en is poolparty-proof. Dus echte must-have!!