Precies een jaar geleden opende The White Room voor het eerst haar deuren in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Onder signatuur van driesterrenchef Jacob Jan Boerma van ‘De Leest’ moest de ongrijpbaarheid van wit naar een pure, eerlijke en zuivere cuisine vertaalt worden. Een toegankelijke stijl waarin respect voor het product voorop staat was het doel voor ogen. Na het eerste jaar waarin Jacob Jan Boerma en chef Arturo Dalhuisen een plekje op de Amsterdamse culinaire markt wisten te veroveren, was het tijd om het 1-jarige bestaan te vieren.

Pure White – The White Room

Speciaal voor het 1-jarige bestaan heeft Arturo Dalhuisen een bijzonder ‘Pure White’ menu samengesteld. Het menu bestaat uit alleen pure, witte gerechten en zal beschikbaar blijven tot en met 10 juni. Benieuwd hoe zo’n wit menu eruit ziet? Zie hieronder een impressie van het menu en de avond.

 

Meld je aan!

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je dan in op het wekelijkse Manify Magazine!

Bedankt voor je inschrijving!

kak, er ging wat verkeerd.