The sky is no limit met Aston Martin

CREDITS: Aston Martin
Lifestyle

Heren, het duurt niet veel langer meer voordat we ons in The Jetsons (ken je ze nog?) wanen. Vliegende auto’s zijn over een tijdje gewoon aan de orde van de dag. Dat kunnen we constateren aan het feit dat conceptmodellen uit de grond schieten en omdat er zelfs al een aantal merken op de markt zijn. Aston Martin kan hier natuurlijk niet achterblijven, dus presenteerde onlangs de Volante Vision Concept Aircraft. Oh boy….

Aston Martin Volante Vision Concept

Aston Martin tilt hun producten letterlijk naar een hoger niveau met deze vliegende auto, met VTOL (Vertical Take-off and Landing) capaciteiten. Samen met hun partners Cranfield University, Cranfield Aerospace Solutions en Rolls-Royce komen ze met dit luxueuze concept. Er passen dire personen in die in volle luxe én autonoom naar de plek van bestemming gebracht kunnen worden. Een grote centrale propellor zorgt voor een verticale lift en de twee kleinere motoren zijn er voor om vooruit te gaan.

CEO Dr. Andy Palmer zegt: “Mensen spenderen gemiddeld een uur aan commuting. Dit concept stelt ons in staat om in dat uur veel verder te reizen. We kunnen dus een stuk verder wonen van de plek waar we werken.” 

True, maar bedenk je ook eens hoe je road trips er vanaf dan uit gaan zien? Schat, zo even lunchen in Parijs? Is cool. Maar ik heb afgesproken met een vriendin in Stockholm. Oh, geen probleem, ik breng je wel even! En de Uber-chauffers zullen niet lang daarop volgen. Met je smartphone bestel je er eentje na een avond heftig stappen in Londen!

Menu
Total
1
Share