The Roxy Hotel New York

Heb je binnenkort een tripje naar The Big Apple op de planning staan? Overweeg dan zeker een overnachting in The Roxy Hotel. Perfect gelegen, midden in Manhatten in de buurt TriBeCa. Waan jezelf als een ware gentlemen in het oude New York.

The Roxy Hotel

Het hotel voor de gentlemen! Zet één stap over de drempel van dit hotel en je weet waarom. Je waant je direct in de glorietijd van de jazz en blues. Het hotel beschikt over verschillende stijlvolle lounges, met als hoogtepunt de Church lounge, in deze ruime lounge kan je heerlijk lunchen of dineren. Daarnaast is er elke avond live entertainment.

Faciliteiten

In de kelder van The Roxy Hotel vind je een prachtige Jazzclub. Club Django, is een begrip onder New Yorkers, liefhebbers van jazz komen hier dan ook kind aan huis. Omdat het in de kelder van het hotel is heb je geen last van ander geluid of herrie. Zo hangt in het hele hotel een muziekthema. De bakstenen muren en vintage meubels zorgen voor die unieke jaren 50-60 sfeer.

Andere faciliteiten waar je gebruik van kan maken in dit hotel zijn: Fitnessruimte, gratis fietshuur, gratis wifi, en elke avond live entertainment. Leuk detail, Robert de Niro organiseerde in 2002 het eerste TriBeCa filmfestival in het hotel. Dit filmfestival groeide razendsnel uit tot een van de grootste ter wereld. Allemaal redenen om er eens langs te gaan. Een kamer met kingsize bed boek je al vanaf 389 dollar per nacht.

Foto’s: The Roxy Hotel 

Source :

The Roxy HotelESSENTIALSMEER ESSENTIALS