Review: The Hunger Games 2 Catching Fire

Zoals de rest van de wereld hebben wij ook van The Hunger Games: Catching Fire (ofwel The Hunger Games 2) kunnen genieten. Wat een film! We maken er geen geheim van dat we enorm fan zijn van Jennifer Lawrence, maar buiten haar was de rest van de film ook ontzettend spannend!

In het eerste deel kon je al zien dat er per district mensen worden uitgekozen om tegen elkaar te strijden in een arena totdat er maar Ă©Ă©n over is. Natuurlijk was dit Katniss Everdeen (Jennifer – wij mogen Jennifer zeggen -), maar ook haar ‘geliefde’ Peeta. Je weet wel dat mietje.  Maar ook hij mag in het tweede deel wat stoere acties uitvoeren en wint zieltjes bij het publiek.

We gaan niks weggeven over het tweede deel, want het is het leukste om je te laten verrassen. Want het verhaal heeft leuke wendingen! Alleen het einde is totaal niet bevredigend, maarja dat is natuurlijk omdat je anders nooit naar deel 3 gaat. Deze verschijnt in twee gedeeltes. De eerste komt volgend jaar rond november uit en de laatste het jaar erop, ook rond die tijd.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS