The Grid bouwt, d.m.v. Artificial Intelligence’, websites zoals jij ze voor je ziet

Wil je een dikke website, maar heb je totaal de tijd niet om je er in te verdiepen. Ingewikkelde templates en verwarrende coderingen zijn met met de The Grid niet nodig. Dit systeem voor webdesign past zich aan jou behoefte aan, is gebruiksvriendelijk en gemaakt voor mensen die nog nooit een website gebouwd hebben. The Grid is uitgerust met ‘Artificial Intelligence’. Op deze manier weet hij aan al jouw eisen te voldoen.

The Grid

The Grid is niet zo maar een hulpprogramma, het is een heuse website bouwer. Het moet de arbeidsintensieve inbreng van mensen vervangen door een efficiënte en alwetende computer. Het systeem streeft jou doelen na, wil jij bijvoorbeeld meer volgers generen voor je website, hoef je dit alleen maar even aan het programma te vragen en hij doet de rest. Op het moment is The Grid nog in crowdfunding status, maar het zal niet lang meer duren voor dit systeem op de markt te verkrijgen is. The Grid is een uitkomst voor iedereen die een website wil bouwen die met je meegroeit en zich aan je behoefte blijft aanpassen.

The Grid team

Het Grid-team bestaat op het moment uit uitvinder en CEO Dan Tocchini, Engineer Henri Bergius en Creative Director Leigh Taylor. Deze drie zijn pioniers op het gebied van webdesigners en geven je nu een blik in de toekomst van webdesign door middel van Artificial Intelligence.

Source :

thegridESSENTIALSMEER ESSENTIALS