Nederlanders komen volgend jaar met een Tesla Model S Shooting Brake

Tesla is nooit van kwantiteit geweest. Er zijn momenteel maar drie modellen op de markt en volgend jaar komt daar de nieuwe Roadster bij. Maar voor de ongeduldige onder ons is dat frustrerend. Want wanneer komt nu die Tesla Model S Shooting Brake op de markt?! Deze Nederlanders namen de proef op de som en ontwierpen een shooting brake, zoals zij ‘m graag zouden willen zien.

De Tesla Model S Shooting Brake

Tesla is een lange termijnproject, wat betekent dat ze een grote visie op de toekomst hebben. Voor Floris de Raadt komt die toekomst echter niet snel genoeg. De Nederlander wilde namelijk een Tesla Model S Shooting Brake hebben en wel nu! Dus ging hij op bezoek bij de Nederlandse conversiespecialist Remetz Cars. Vervolgens ging het balletje rollen en kwamen ze uit bij Niels van Roij. Een vanuit London opererende autodesigner die wel raad wist met de vraag.

Tesla Shooting BrakeRemetz Cars

Remetz Cars heeft al meerdere conversies op zijn naam staan. Zelfs de Audi A8-limousine van Koning Willem-Alexander komt uit hun stal. Daarna leverden ze ook al een begrafeniswagen op basis van een elektrische sedan af. Daar komen nu dus twintig Tesla Model S Shooting Brake wagens bij. Het eerste exemplaar wordt begin maart van 2018 onthuld, maar is dus al te bestellen. The catch? Je moet wel even zelf met het Tesla Model S aan komen karren.

Tesla Shooting Brake

Tesla Shooting Brake

 

Total
0
Share