Tesla Roadster: Shocking specs and stunning looks.

Rides

Wow. Gister heeft Mr. Elon Musk himself ons allemaal prettig verast, als ik dan voor ons allemaal mag spreken. Deze baas boven bazen kwam hoogstpersoonlijk de presentatie binnenrijden in de nieuwe Telsa Semi truck, waar ook nog eens onaangekondigd de nieuwe Tesla Roadster uit kwam rijden . En dit belooft zeker een van de vetste auto’s op de markt te worden.

Schokkende specs

Hoewel de nieuwe Semi Truck van Tesla super dik is zijn we op slag electrified door de te gekke specs van de nieuwe Roadster. Dus, hier zijn ze voor je:

Tesla heeft niet stilgezeten en dat bewijst zich in het zeer nette actieradius, namelijk 1000 km. Dat is het hoogste ooit! Daarbij trekt dit beestje ook nog eens bloedsnel op. Volgens Musk zal de auto binnen 1,9 seconden op de 100 km per uur zitten! Daarmee is het de eerste productiewagen die dit bereikt en laat je elke super car met open mond achter je. Ook de topsnelheid van de nieuwe Tesla Roadster is zeer indrukwekkend: 400 km/h. En het zou ons niets verbazen als dit begrenst is…

Founders Editon

Er is nog meer goed nieuws. Tesla heeft besloten van de wagen een vier-zitter te maken, in tegenstelling tot de vorige Roadster die gebaseerd is op een krappe tweezitter. Ook krijgt de nieuwe Roadster een uitneembaar glazen dak, the goodstuff. Het enige nadeel dat wij hebben ontdekt aan dit schatje is dat hij pas 2020 op de markt komt. Weet je nu al dat je hem moet en zal hebben? Dan is er voor de eerste 1000 snelheidsduivels een Founders Editon, die ongeveer een kwart miljoen gaat kosten. En je krijgt geen tijd om te sparen want dit volledige bedrag dien je in een keer te betalen bij reservering. Voor de mensen die eerst af willen wachten of deze beloftes waargemaakt worden komt de auto later beschikbaar voor de prijs van ongeveer €200.000,-.

Tesla Roadster

Tesla Roadster

Tesla Roadster

Tesla Roadster

tags:
Total
1
Share