Ronaldo, David Guetta en Alonso nieuwe ambassadeurs TAG Heuer

TAG Heuer kennen we natuurlijk van de tijdloze (!) horloges en brillen. Het Zwitserse horlogemerk komt nu met een sportieve lijn. Daarvoor hebben ze drie gezichten verbonden aan de limited editions. De Portugese voetbalster Christiano Ronaldo, de wereldberoemde DJ David Guetta en Formule 1-ster Fernando Alonso hebben ieder een eigen horloge.

Formula 1 – CR7 Limited Edition

Voor het klokje van Christiano Ronaldo hebben ze gekozen voor voetbalveldgroen. De zwarte titanium gespoten metalen kast oogt robuust en stevig. Een leuk detail is dat de met de hand ingelegde wijzers een zwarte lume hebben, die enkel in het donker oplicht. De Nato strap met groene belijning maakt deze sportieve chronograaf helemaal af.

Formula 1 – McLaren Limited Edition

Rood is de kleur van snelheid. Een Formula 1 horloge in samenwerking met McLaren moet natuurlijk een chronograaf zijn. Met de 1/10 seconden teller en een tachymeter op de bezel is elke snelheid vast te leggen. Belangrijk. Ben je niet zo van de snelheid? Dan is deze limited edition alsnog een prima aanwinst voor elke horloge collectie!

Formula 1 – David Guetta

David Guetta is constant on the move. Soms heeft hij geen idee of het nou dag of nacht is, vandaar dat een horloge met dag en nacht meter erg handig is. Ook zit er een tweede klokje op, zodat je kan kijken hoe laat het is bij je vrienden. Zodat je ze niet per ongeluk midden in de nacht wakker belt.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS