De Swash zou in elke slaapkamer moeten staan

Of je nu een echte zakenman bent die altijd in pak loopt, of gewoon iemand die graag colberts en overhemden draagt: voor iedereen is dit systeem erg handig. Colberts en overhemden zijn vaak erg kwetsbaar, ze verkreukelen snel of kunnen niet altijd gewassen worden. Daarnaast is het strijken van een overhemd ook altijd een ramp. De Swash lost dit probleem binnen tien minuten voor je op.

De Swash

Ze noemen het een ‘clothing care systeem’. Dit apparaat zorgt ervoor dat jouw overhemden en colberts altijd netjes, fris en in model blijven. De Swash is een apparaat dat jouw kleding in tien minuten weer helemaal nieuw laat lijken. Zo hoef je niet telkens weer met al je colberts naar de stomerij, wat er voor zorgt dat je weer flink wat geld bespaard. Super handig dus!

Hang je overhemd op de bijbehorende hanger en schuif hem in het apparaat. Binnen enkele minuten zal hij weer kreuk vrij zijn. Door een tablet bovenin het systeem te stoppen ruikt jouw favoriete overhemd weer heerlijk fris. Ook verlengt dit clothing care systeem de levensduur van je kleding. Wanneer het uit de Swash komt lijkt het weer zo goed als nieuw. Wie wil dat nu niet!

Bekijk hieronder hoe de Swash precies werkt.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS