Superyacht: ACE

Er ligt weer een nieuw bootje in de haven, de superyacht Ace. Al eerder schreven we over de Eclipse, van Abramovich en de prachtige Alpha Nero. Alle drie behoren ze tot de duurste privé-jachten ter wereld. De Ace is 87 meter lang buiten de lengte valt het schip vooral op door het unieke design.

Weinig schepen zitten zo prachtig in elkaar als deze unieke jacht, die van Duitse makelaardij is. Het bedrijf dat Ace in elkaar heeft geknutseld is de ervaren Lurssen Yachts, die ook verantwoordelijk is voor het maken van de grootste privé jacht, Azzam. Naar ontwerp van Andrew Winch heeft het bedrijf de Ace kunnen realiseren.

ace yacht

ACE Features

Ace is geen eigendom van een privé-persoon, dus is hij te charteren. Je betaald er een lousy miljoen per week voor. Maar dan heb je wel een boot met verschillende (Romaanse) jacuzzi’s, helicopter landingsplek, Beach Club, fitnesszaal, WiFi, hammam, discotheek, beach-style zwemplatform, boot-garage en allerlei andere standaard luxueuze snufjes. Kortom een lekker bootje om even op te vertoeven!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS