Superjacht Black Swan

We maken vandaag kennis met de Black Swan. Timur Bozca is de ontwerper van dit jacht, hij staat bekend als iemand met oog voor stijl, luxe en de beste technologie voor op het water. Dat bewijst hij met dit strakke ontwerp. Jachten van dit formaat zie je niet elke dag, maar een volledig zwarte al helemaal niet.

Black Swan

Kijk hem nou eens liggen, wat een beauty. Het design is geïnspireerd op de vorm van een pijl, daar heeft hij zijn slanke en ietwat snelle vorm aan te danken. De behuizing van het schip bestaat zwart aluminium en gewapend staal. De ‘kleur’ zie je terug in het hele ontwerp van het schip. Ook het interieur van de Black Swan is erg indrukwekkend. Zo beschikt het speeltje over zes luxe suites voor je gasten, een helipad en een lift. Alsof dat nog niet genoeg is heb je de beschikking over een beach club met een bijbehorend zwembad. Vanaf deze beach club stap je ook gemakkelijk de zee in, pak je een waterscooter of ga je gewoon even lekker pootje baden. Vanaf de twee balkons heb je een prachtig uitzicht over de baai of de rest van de oceaan.

De Black Swan ziet er niet alleen snel uit, dat is hij ook. Zo zijn de vier motoren samen goed voor zon 23.172 pk. Zo haalt hij snelheden gemiddeld zo’n 20 knopen. De topsnelheid ligt op 28 knopen, dat is net iets meer dan 50 kilometer per uur, wat behoorlijk snel is over water, zeker voor zo’n groot gevaarte.

Source :

timurbozcaESSENTIALS