Deze futuristische Muro.exe Supercell sneakers passen naadloos!

Sneakers moeten voornamelijk mooi zijn, maar hoe chill is het als ze ook een beetje comfortabel zitten? Muro.exe komt met een nieuwe collectie sneakers van de toekomst. Deze Supercell collectie is compleet naadloos en ziet er super strak uit.

Muro.exe

Muro.exe is opgericht in 2012 en bestaat dus al ongeveer drie jaar. Het merk ontwerpt in samenwerking met de klant schoenen met functionele voordelen. Co-creëren met de gebruiker staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Zo betrekken ze duizenden klanten in hun ontwerpprocessen door middel van gebruikerstesten, persoonlijke ontmoetingen en social media. Ze luisteren naar de behoeften van de klant en gebruiken dit als de basis van hun ontwerp.

Supercell Collection

Deze collectie is ontworpen voor de stedelingen die opzoek zijn naar een veelzijdige sneaker voor in hun dagelijks leven. Zo hebben ze biomechanica en ergonomische concepten erin verwerkt en zijn ze aan de slag gegaan met technische materialen voor meer veelzijdigheid.
Verder houdt het merk erg van simpliciteit, eenvoud en strakke lijnen. Het overbodige laten ze achterwegen, waardoor alleen het functionele nog over blijft. Daarnaast proberen ze zo innoverend mogelijk te zijn en concentreren ze zich op de toekomst.

De sneakers uit deze collectie zijn waterdicht en hartstikke comfortabel. Het zijn uniseks sneakers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bordeauxrood, donkerblauw, grijs, zwart, wit, donker en licht.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS