Dit enorme tropische paradijs met strand en DJ’s komt naar Londen!

Hoe je het ook went of keert, in Nederland is het weer eigenlijk altijd veel te onvoorspelbaar. In de winters is het ijzig, koud en regenachtig. En in de zomer is het altijd nog maar de vraag of de zon zich laat zien op de dag dat jij dat belangrijk vindt. Onze overburen, aan de andere kant van de Noordzee, zijn ook niet vreemd van een, over het algemeen vrij teleurstellend klimaat. Daar is echter een oplossing gevonden door de eigenaren van Shangri La: Summerland!

Party all year long

Deborah Armstrong, creative party planner, wil op een geheime locatie in Londen een tropisch paradijs uit de grond gaan stampen waar het het hele jaar feest is. Het tropisch paradijs in Londen moet de allure krijgen van een Hollywood scene. Torenhoge watervallen, rotswanden en een door video in high-def gecreëerde hemel zijn slechts het topje van de zandberg!

Het party paradijs Summerland wordt de dikste tropische indoor clublocatie van de wereld. Het video-dak verandert mee van dag naar nacht zodat je volledig afgesloten zit van de realiteit. In de vroege uren zal er een familie focus heersen en zijn er activiteiten te ondernemen voor ouders en hun kinderen. Maar ook voor indoor buitenfestivals is Summerland beschikbaar. Bij nacht zal Summerland sowieso een bezwete partyspot zijn waar de dikste DJ’s hun mixjes gooien op de uitbundig dansende menigte.

Support Summerland

Het concept Summerland staat echter nog niet in de stijgers, er is namelijk nog niet voldoende geld. Hier kunnen wij echter met z’n allen in bijdragen, via twee maanden durende Seedrs campagne. Dit crowdfundings-initiatief moet een kleine €796.328 op gaan brengen, wat hopelijk voldoende is om dit project van de grond te krijgen.

Summerland walk-through trailerESSENTIALSMEER ESSENTIALS