Summer Speakers: Fender Newport

Lifestyle

Als Fender een nieuw product lanceert dan zijn wij de eerste die onze hand opsteken en roepen: “Ikke, ikke, ikke!”. En als ze een Bluetooth speaker droppen met de looks van een versterker, dan heb je onze aandacht helemaal…

Rock ‘n Roll

Een gitaar aan de muur, een ‘Jeffrey’ in hand, een groupie in de andere en je voeten rusten op een Fender Amplifier. Redelijk rock ‘n roll. Maar dat kan nu ook in jouw zolderkamertje! Met de Monterey of de kleinere Newport.

Hij zal de ster zijn van je bachelor pad, de Monterey. Twee woofers en twee tweeters produceren wel 120 Watt aan muziek die jij via Bluetooth of een 3.5 mm jack aanlevert. Maar hey, heel draagbaar is hij niet. Hij heeft directe voeding van de muur nodig en daardoor afgeschreven voor de ‘Summer Speakers’ serie.

Newport is de oplossing. Klein, draagbaar en mega sexy. Nog steeds zal je uniek zijn met deze mini-amp, ondanks het kleinere formaat. Twee woofers en één tweeter produceren 30 Watt, wat best lekker klinkt omdat je ook nog een EQ hebt, om ‘m af te stellen op je wensen.

[ezcol_1half]PLUSPUNTEN

– Goed geluid
– Uniek en zeer sexy design

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]MINPUNTEN

– Geen USB of WiFi ondersteuning
– Niet te pairen met meerdere speakers
– Prijs

[/ezcol_1half_end]

De Monterey en de Newport zijn verkrijgbaar vanaf  respectievelijk €360 en €225.

 

Total
18
Share