Zo verschijn jij als een aantrekkelijke man op een classy feestje

Heb je een kerstgala of een tof gemaskerd bal tijdens NYE op de planning staan? Hartstikke leuk! Met zo’n gelegenheid in het vooruitzicht is het natuurlijk wel belangrijk om in het bezit te zijn van een mooi, strak pak. Daar ga ik je nu geen tips over geven, want daar hebben we natuurlijk de Suit Up Tuesday voor! Ik wil je wel graag de tip mee geven om goed te checken of je broek en blouse goed gestreken zijn. Want met een gekreukte kraag maak je geen goede indruk.

Teach me how to…

Nee, niet dougie… Dat is niet classy en al helemaal niet sexy. Wat wel aantrekkelijk is, is een man die zijn eigen blouse kan strijken. Of überháupt kan strijken. Je zult ervan versteld staan hoeveel mannen nog aan hun vriendin of moeder vragen om ze dat ene shirtje die net uit de was is nog even snel kunnen strijken. Gewoon omdat ze niet weten hoe het moet of gewoon heel lui zijn…

Daarom bij deze een beginners cursus strijken. Schaam je niet! Beter leren op latere leeftijd dan helemaal niet. Dus ga er even goed voor ziten en take your notes. En wie weet strijk jij binnenkort wel je eigen blouse waardoor je de vrouwen van je af moet slaan!

Source :

BosshuntingESSENTIALSMEER ESSENTIALS