Stijlinspiratie van de pro’s | Suit Up Tuesday
Ik ben Janine en mijn ‘daily mission in life’ is jullie, mannen, er nog beter uit te laten zien. Tijdens Suit Up Tuesday vertel ik regelmatig over stijl, trends en etiquette in relatie tot kleding. Zo kun jij je stijlvolle zelf zijn tijdens elke gelegenheid en kan niemand meer om jouw awesomeness heen.

Vorige week: Kleuren van 2016

Suit Up Tuesday LogoWist je dat als levend visitekaartje je jezelf non-stop op de radar zet en het dus is het enorm handig is om jezelf een eigen stijl aan te meten? Een stijl die herkenbaar is, vertegenwoordigt waar je voor staat en vooral zegt wie je bent. Mooi meegenomen als je ergens gaat netwerken, een presentatie geeft of date hebt? Soms is het lastig om je eigen stijl te vinden en heb je voor de zoveelste keer je grijze, niet opvallende pak aan. Saaie mensen zijn er alleen al genoeg! Ik snap het wel, je weet niet altijd goed wat bij je past, wat je eigenlijk zou willen uitstralen met je kleding en waar je de inspiratie vandaan zou moeten halen. Op dit soort momenten is Instagram jouw partner in crime. Om het je gemakkelijk te maken heb ik vijf fashionable gasten op een rijtje gezet om je te inspireren én jezelf beter te laten kleden.

Johannes Huebl

Model én getrouwd met de prachtige Olivia Palermo. Hij is ambassadeur voor diverse merken en dit laat hij dan ook graag zien in zijn vele posts. Zijn stijl wil je eigenlijk gewoon copy-pasten.

Nick Wooster

Een begrip op het gebied van man en style. Zijn Instagram account staat ramvol inspiratie. Van kunst tot kleding, van reizen tot fashionable vrienden.

EJ Samson

Deze voormalige fashion director van GQ heeft een belachelijk goede garderobe in combinatie met het leven dat we allemaal wel zouden willen. Volgen voor zowel fashion als ‘daily life’ inspiratie.

Phil Cohen

De man achter thepacman82. Hij is geen professionele stylist maar dat zou je wel denken. Een man met super goede en inspirerende foto’s en nog betere looks.

Adam Gallagher

Met 1,4 miljoen volgers kun je simpelweg niet om Adam heen. Met op het oog eenvoudige looks neemt deze reislustige blogger je door middel van zijn jaloersmakende foto’s mee de wereld over.

Last day in #NYC for awhile. Going to miss all the leafs. Follow @denimandsupplyrl #denimandsupply

Een foto die is geplaatst door Adam Gallagher (@iamgalla) op

Source :

ShutterstockESSENTIALS