Winter is coming, tijd voor de sportmode van 2015

Ons koude kikkerlandje lijkt ons ook dit jaar weer op een dosis lage temperaturen te gaan trakteren. Je kan gekluisterd aan de verwarming op de bank televisie te gaan kijken of iets van de winter te gaan maken. Manify gaat voor het laatste en knalt de koudste maanden van het jaar door met enthousiasme. Lekker naar buiten, sporten en het gebrek aan zon opvangen door de winter actief aan te pakken. Daarvoor heb je natuurlijk wel een winterse sportoutfit nodig. Hieronder geven we je de essentials voor de komende maanden en welke najaars trends je in de gate moet houden. Wij presenteren de sportmode van 2015!

De sportmode van najaar 2015

Manify zet hier de essentials voor de ultieme winter-work-out-outfit van 2015 op een rij. Zorg dat je gelaagd de winter trotseert en laat je door de kou niet binnen houden!

Schoenen

Een paar stevige outdoor shoes zijn een absolute must. Zorg dat ze waterdicht zijn, een stevige grip hebben en goed bij de activiteit passen die je gaat ondernemen. Een kleur die we aanraden is grijs, absoluut de kleur van deze winter. Mocht je toch liever iets meer kleur in je stappers willen dan is groen of bordeauxrood ook een prima keuze. Het voordeel is dat je met sneakers op het moment zo veel verschillende kanten op kan. Sneakers zijn in de afgelopen vijftig jaar voor het eerst door zo’n brede doelgroep gedragen. Het is niet voor niets dat er zoveel verschillende modellen, voornamelijk van Nike, hun (her-) intrede doen. Twee jaar geleden hadden we de Roshe runs hype, toen kwamen de Huaraches en dit jaar lijkt het allemaal wat meer basic en minder extravagant te zijn. We gaan het zien!

Trainings-jackets

De sporty casual stijl is weer helemaal terug, daarom is het aan te raden om nu te investeren in een nieuw trainingsjack dat ook bij een casual outfit gedragen kan worden. Weer heb ik gekozen voor de kleuren grijs en groen, omdat deze naast modieus ook makkelijk te combineren zijn met de rest van je kleding.

Shirts

Bedrijven als Nike en Adidas zijn al jaren met het ontwikkelen van de perfecte trainingsshirts. Het moet comfortabel zitten, je warm houden, maar omdat het een sport shirt is ook lucht doorlaten. Thermosshirts zijn qua kwaliteit de afgelopen jaren flink verbeterd, ze kunnen naast de sportschool ook op een koude dag onder een trui of overhemd gedragen worden. Be smart!

Traingsbroek of Jogger pants

Foto: lookbook.nu

Om je sportoutfit af te maken heb je natuurlijk wel een trainingsbroek nodig. Vandaag de dag misschien handig om voor een jogger pants te gaan. Zie het als de mannelijke tegenhanger van de legging; niet alleen geschikt voor in de gym. Wanneer je jogger pants een goede fit heeft kan deze gemakkelijk buiten de huiskamer gedragen worden en is hij misschien zelfs geschikt voor een casual tripje buiten de deur.

Source :

shutterstockESSENTIALS